The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για στοίχημα

РеалМадрид-ПСЖ-09.03_cr

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στο Champions League διεξάγονται οι ρεβάνς των 16. Την Τετάρτη θα υπάρχουν 2 πολύ διαφορετικά ζευγάρια. Εάν τίποτα δεν κριθεί ουσιαστικά στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μια άλλη αναμέτρηση θα άξιζε τον τελικό. Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την ΠΣΖ και ένας από τους γίγαντες θα αποχωρήσει από τη διοργάνωση στον 1ο γύρο των πλέι οφ. Θα μπορέσει ο Κάρλο Αντσελότι να βρει εκδίκηση για την ήττα στην 1η συνάντηση, στο Παρίσι;

Η Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει με ομάδα που είναι ικανή για πολλά

Οι «μαρέγκες» αυτή τη σεζόν έχουν ανεβάσει αισθητά τους ρυθμούς. Ειδικά ο Βινίσιους Τζούνιορ. Αν και φυσικά η κύρια ελπίδα του «βασιλικού συλλόγου» είναι πλέον ο έμπειρος συνεργάτης του Βραζιλιάνου, Καρίμ Μπενζεμά. Δεν είχε τον καλύτερο αγώνα στο Παρίσι, καθώς μόλις είχε επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό. Εκεί, όμως, όλοι οι παίκτες ειλικρινά δεν έδειξαν των εαυτό τους. Με εξαίρεση τον Κουρτουά που κράτησε το «μηδέν» για πάρα πολύ καιρό. Ως αποτέλεσμα, ο Τιμπό αστόχησε, αλλά το σκορ δεν φαίνεται απελπιστικό. Σε αντίθεση με το επίπεδο του παιχνιδιού, οι «γαλάκτικος», που προφανώς πρέπει να κάνουν συνάντηση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με εντελώς διαφορετικό στυλ.

Η ΠΣΖ είναι ένα έργο που «φτιάχτηκε» για κατάκτηση τίτλου στο Champions League

Οι «Παριζιάνοι» έχουν γίνει έργο των σεΐχης του Κατάρ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση, για παράδειγμα, με τους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι, ο Μανσούρ δεν επέλεξε το τουρνουά με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, τη Ligue 1. Από τη μία πλευρά, κατάφεραν να γίνουν αμέσως η αδιαμφισβήτητη δύναμη Νο. 1, από την άλλη, η επιτυχία στην ποδοσφαιρική Γαλλία γρήγορα έγινε βαρετή. Ενώ στο Champions League ήταν δυνατό να προκρίνονται σταθερά στα πλέι οφ, αλλά να μην φτάνουν στο κύριο τρόπαιο. Μόνο ο Tuchel κατάφερε μια φορά να φτάσει στο τελικό του 2020 την εποχή του κορονοϊού, αλλά εκεί οι παίκτες του έχασαν. Με τον Ποκετίνο στην επόμενη κλήρωση κατάφεραν να περάσουν την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου, αλλά στα ημιτελικά περίμενε η Μάντσεστερ Σίτι. Τώρα, επίσης, ο κλήρος ήταν αυστηρός για την ΠΣΖ. Αυτοί όμως που επικρίθηκαν πολύ για τις εμφανίσεις τους στην εγχώρια αρένα, μπόρεσαν να παίξουν ψύχραιμα την πρώτη συνάντηση. Ειδικά ο Μπαπέ, που στο 94′ σκόραρε κιόλας μετά από ψύχραιμο συνδυασμό κόντρα στον Κουρτουά.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2019, το φθινόπωρο, στη φάση των ομίλων, η ΠΣΖ πήρε 4 βαθμούς με τους Ισπανούς. Όμως στα πλέι οφ, το 2018, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε και τους δύο αγώνες με συνολικό σκορ 5-2.

Πρόβλεψη

Το παιχνίδι πρέπει να είναι πιο ενδιαφέρον από το πρώτο. Ποντάρουμε λοιπόν στο «over 2,5 γκολ» (απόδοση 1,833).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *