The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για τον αγώνα

РеалМадрид-Барселона-02.03

Κύπελλο Ισπανίας – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα έρθουν αντιμέτωπες στη μάχη για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ρεάλ Μαδρίτης

Για ολόκληρο το 2023, η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει σε λειτουργία «δύο αγώνες την εβδομάδα», κάτι που δεν την εμπόδισε να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη θέση στους προημιτελικούς του Champions League και μετά από την ισοπαλία 1:1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με σιγουριά να κερδίσει τη δεύτερη θέση της La Liga. Στο Κύπελλο, οι Blancos πέρασαν ήρεμα τα φράγματα με τη μορφή των Casereno (1:0), Villarreal (3:2) και πάλι της Ατλέτικο Μαδρίτης (3:1).

Μπαρτσελόνα

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα επικράτησε των Ιντερσίτι (4:3), Θέουτα (5:0) και Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:0), όπως βλέπουμε, το επίπεδο κόντρα στους Καταλανούς ήταν πολύ χαμηλότερο. Σημειώνω ότι στην τρέχουσα εκστρατεία, οι παίκτες του Τσάβι έχουν επικεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου ακόμη και μετά τη συντριβή 0-1 από την Αλμερία προηγούνται με επτά βαθμούς χάντικαπ.

Πρόβλεψη

Ήδη αυτή τη σεζόν, η Μπαρτσελόνα νίκησε δύο φορές τους Μαδριλένιους και σίγουρα δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί. Ωστόσο, ο παράγοντας της έδρας θα ωθήσει τους Blancos να είναι πιο ενεργοί στην επίθεση, οπότε περιμένω γκολ και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,725.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *