The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Barcelona-01.03b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 1 Μαρτίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Ο Μάρτιος αρχίζει με μια καυτή μέρα από την άποψη του ποδοσφαίρου Οι κορυφαίες συναντήσεις προγραμματίζονται σε πολλά πρωταθλήματα της Δυτικής Ευρώπης. Κι όμως εκτός ανταγωνισμού είναι άλλο ένα «El Classico» –  οι μεγιστάνες θα συναντηθούν στο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ίσως σε αυτό το παιχνίδι θα καθοριστεί η νέα πρωταθλήτρια της Ισπανίας. Θα παραμείνουν οι πρωταθλητές στην 1η θέση μετά το ταξίδι στην πρωτεύουσα; Παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα την 1η Μαρτίου 2020.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει βαθμούς τώρα για συνολική βαθμολογία της σεζόν

Η ομάδα έχει, αναμφισβήτητα, την πιο δύσκολη εβδομάδα ολόκληρου του έτους. Μόνο την Τετάρτη η Μάντσεστερ Σίτι ήταν φιλοξενούμενη εδώ. Φυσικά, αυτά τα 90 λεπτά του αγώνα με την πρωταθλήτρια της Αγγλίας δεν μπορούσαν να μην πάρουν τις δυνάμεις. Τώρα δεν θα έχουν τον λιγότερο δύσκολο, κιόλας πιο σοβαρό, αντίπαλο, και πάλι ο Ζιντάν χρειάζεται τους καλύτερους. Η ομάδα του κατάφερε κυριολεκτικά να χάσει το πλεονέκτημα απέναντι στους «μπλαουγκράνα», όταν σε παιχνίδια με φαινομενικά απλούς αντιπάλους, την Θέλτα και την Λεβάντε, σημείωσαν μόνο 1 βαθμό. Επιπλέον, τότε έχασαν και τον Eden Hazard. Ο Βέλγος έχει ρωγμή στα οστά και φαίνεται ότι η σεζόν για αυτόν έχει ήδη τελειώσει, γιατί θα χάσει τουλάχιστον 3 μήνες, επιστέφοντας στο Euro 2020.

Η Μπαρτσελόνα καταφέρνει να αντιμετωπίζει μια ευρεία ποικιλία προβλημάτων

Οι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν επίσης στο Champions League, αλλά μια μέρα νωρίτερα. Φαίνεται η κλήρωση είναι ευνοϊκή σε αυτούς, δίνοντας στους αντιπάλους τη Νάπολι (σε σχέση με τη Μάντσεστερ Σίτι, ισχυρό αντίπαλο των «μαρέγκων»). Αλλά το Σαββατοκύριακο, λίγο πριν την πτήση στη Νάπολη, έγινε γνωστό για την εκδήλωση κοροναϊό στην Ιταλία. Πόσα πρόσθετα νευρικά κύτταρα χάλασαν οι Καταλανοί; Πριν από αυτό υπήρχαν αρκετά εσωτερικά μπερδέματα: με τις απρόσεκτες δηλώσεις του Abidal, με βρόμικη πολιτική του Bartomeu. Αλλά υπάρχει ο Μέσι, ο οποίος είναι πολύ καλός τώρα, αυτό ήταν βασικά αρκετό για την ομάδα να κερδίσει μια σειρά νικών.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Δεκέμβριο στο Καμπ Νόου σημειώθηκε λευκή ισοπαλία. Αλλά η Μπαρτσελόνα επέκτεινε το αήττητο σερί έως 7 συνεχόμενα παιχνίδια. Τέσσερις φορές οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν σε αυτό το κομμάτι και τρεις φορές ήταν στο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Πρόβλεψη

Την τελευταία φορά ο καταλανικός μεγιστάνας ήταν υπό την ηγεσία του Ερνέστο Βαλβέρδε, και είναι πάντα προσεκτικός στους «μεγάλους» αγώνες. Αλλά τώρα στην Καταλονία κάνει κουμάντο ο Κίκε Σετιέν, ο οποίος καταλαβαίνει πολύ καλά ότι απ’ αυτόν περιμένουν επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Η Ρεάλ χρειάζεται μόνο να κερδίσει, οπότε περιμένουμε έναν λαμπερό, παραγωγικό αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,666.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *