The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Barcelona-17.08

Σούπερ Καπ Ισπανίας

«Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης

Ημερομηνία αγώνα: 17/08/2017 00:00 π.μ. ώρα Ελλάδας

Τα μεσάνυχτα στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει το δεύτερο παιχνίδι του Σούπερ Καπ Ισπανίας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των «βασιλιάδων», ο πρώτος αγώνας, ο οποίος έλαβε χώρα εντός έδρας της Μπαρτσελόνα, έφερε στους Καταλανούς απογοήτευση και ήττα 1:3. Το χάντικαπ των δύο στόχων θα είναι πολύ δύσκολο να παρθεί από τον αντίπαλο, ενώ οι bookmakers πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι.

Η νίκη δεν είναι απαραίτητη

Η γραμμή στη Ρεάλ και την Μπάρτσα είναι σχεδόν ίσια, που οφείλεται στο γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης στην ουσία δεν χρειάζεται νίκη επί του αντιπάλου της για να κερδίσει το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Για τους «βασιλιάδες» θα είναι αρκετή ακόμη και η ελάχιστη ήττα ή ισοπαλία, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει το πρώτο της επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν μόνο για να κρατήσει το σκορ, το πιο πιθανόν, η ομάδα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να νικήσει τον αντίπαλό της ακόμη μία φορά.

Η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μπαρτσελόνα φαινόταν πολύ καλή στα παιχνίδια πριν τη σεζόν, έχει νικήσει την Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μόλις έφτασε στιγμή για τον επίσημο αγώνα κόντρα στις «μαρέγκες», αμέσως έγινε σαφές ότι η απώλεια του Νεϊμάρ μπορεί να κοστίσει ακριβά στους Καταλανούς. Η Ρεάλ κατάφερε τρεις φορές να σκοράρει στην πύλη του ter Stege, ενώ στη Μπάρτσα ο Μέσι ήταν ο μοναδικός παίκτης που σκόραρε.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας της πάντα παίζει μόνο για να κερδίσει, είναι απίθανο το επερχόμενο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ισπανίας θα αποτελέσει εξαίρεση. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στο γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα χάσει, φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο από την άποψη των πιθανοτήτων να περάσει. Η Μπάρτσα δεν είναι τώρα σε καλύτερη της φόρμα και οι «βασιλιάδες» θα το εκμεταλλευτούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρεάλ δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *