The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μαγιόρκα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Мальорка-24.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαδρίτη. Στάδιο Alfredo di Stefano

Στον επόμενο αγώνα του τριάντα πρώτου γύρου της La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενεί τη Μαγιόρκα.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η αναγκαστική παύση ωφέλησε πιθανώς τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μετά από αυτό οι Μπλάνκος κέρδισαν άνετες νίκες έναντι της Εϊμπάρ (3:1), της Βαλένθια (3:0) και της Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:1). Έτσι, σημείωσαν 65 πόντους με διαφορά τερμάτων 57:21, χάρη σ’ αυτό ανέκτησαν την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο τουρνουά.

Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα, με 26 πόντους και διαφορά τερμάτων 29:50 είναι μόνο δέκατη όγδοη, είναι ένας από τους κύριους υποψήφιους για υποβιβασμό. Ακόμα και πριν από την καραντίνα οι Μπαλαριανοί κέρδισαν σημαντική νίκη 2:1  επί της Εϊμπάρ, αλλά μετά από αυτό σημειώθηκαν ήττες στις αντιπαραθέσεις με τη Μπαρτσελόνα (0:4), τη Βιγιαρεάλ (0:1) και ισοπαλία με τη Λεγκάνες (1:1).

Πρόβλεψη

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των ομάδων στην κατηγορία, την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να εκμεταλλευτεί πλήρως. Η πρόβλεψή μου είναι: οι γηπεδούχοι δεν θα ελεήσουν τη ταπεινή Μαγιόρκα και θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να την νικήσουν συντριπτικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,67.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *