The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-ManchesterCity-26.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ θα κλείσει το χρονοδιάγραμμα των “πρώτων” συναντήσεων των 16. Το πιο ενδιαφέρον το κράτησαν για το τέλος – στη Μαδρίτη θα παίξουν Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ζινεντίν Ζιντάν εναντίον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ήταν αντίπαλοι και στο γήπεδο κάποτε! Θα μπορέσει ο Καταλανός να σκεφτεί πώς να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου; Παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 26 Φεβρουαρίου 2020 και ολόκληρο τον τρέχοντα γύρο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει την πιο δύσκολη και σε μεγάλο βαθμό αποφασιστική εβδομάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη θα φιλοξενεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας ένα από τα κύρια φαβορί της σημερινής κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Και μετά από περίπου 4 ημέρες η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα έρθει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Είναι δύσκολο να βρούμε έναν πιο σύνθετο συνδυασμό (εκτός αν οι ίδιες συναντήσεις ήταν εκτός έδρας), παρά το γεγονός ότι και στις δύο συναντήσεις πρέπει να κερδίσει. Ειδικά εναντίον των Βρετανών, μετά στο Foggy Albion θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα από του εντός έδρας. Οι τελευταίες συναντήσεις στη θρυλική σκηνή έφεραν στο “Royal Club” μόνο αρνητικά συναισθήματα: πρώτα εδώ σημειώθηκε αποκλεισμός από το κύπελλο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στη συνέχεια περιορίστηκε με 2-2 με την Θέλτα με το γκολ του Fedor Smolov.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι υποχρεωμένη να ρίξει και να ρίξει

Οι “πολίτες” έχουν ήδη καταφέρει να κερδίσουν όλα τα προηγούμενα χρόνια στο Foggy Albion. Και τώρα, de facto, παραιτήθηκαν από το τίτλο πρωταθλήτριας υπέρ της φαινομενικής Λίβερπουλ. Έτσι οι ειδικοί πρόβλεψαν ότι ο Γκουαρδιόλα θα προσανατολίσει τους παίκτες του στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι μυστικό ότι γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ο Πεπ προσκλήθηκε στη Μάντσεστερ. Όμως, μετά συνέβη κάτι που ενθάρρυνε την έμφαση: η UEFA ολοκλήρωσε την έρευνα σε σχέση με τη Σίτι και η σούπερ ομάδα έλαβε μια διετή απαγόρευση στο ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Εδώ αντέδρασαν από πολλές απόψεις όπως αναμενόταν: ο θυμωμένος Γκουαρδιόλα κάλεσε δημοσίως οι υπάλληλοι του ποδοσφαίρου να διδαζτούν ένα μάθημα. Προφανώς, εννοεί νίκη στο σημερινό τουρνουά και κατάκτηση του τίτλου, το οποίο ονειρεύονται από την άφιξη των ιδιοκτητών της Μέσης Ανατολής.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε μόνο στο πλαίσιο του ανεπίσημου καλοκαιριού Champions Cup. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Ισπανοί δύο φορές πήραν το Grandmaster «νίκη εντός έδρας – ισοπαλία εκτός», συμπεριλαμβανομένου του ημιτελικού του 2016.

Πρόβλεψη

Τα στοιχήματα στον αγώνα είναι πολύ υψηλά και οι δύο προπονητές θυμούνται καλά το δεύτερο αγώνα. Τώρα δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος να διακινδυνεύουν, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,83.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *