The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Λεβάντε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Алавес-РеалМадрид-23.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας 

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021, 5:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Στο Πριμέρα Ντιβισιόν η περιοδεία ξεκινά την Παρασκευή. Αλλά τα περισσότερα από τα ενδιαφέροντα γεγονότα έμειναν για το Σαββατοκύριακο. Έτσι, το Σάββατο η Ρεάλ Μαδρίτης θα δεχτεί τη Λεβάντε. Θα καταφέρουν οι παίκτες του Ζιντάν να αποφύγουν τα νευρικά προβλήματα αυτή τη φορά;

Η Ρεάλ Μαδρίτης διατρέχει τον κίνδυνο να χάσει τρόπαιο αυτή τη σεζόν

Οι «μαρέγκες» αποκλείστηκαν αμέσως από το Super Cup (που κέρδισαν την περασμένη σεζόν), ηττήθηκαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση από την Αθλέτικ. Ακολούθησε πικρή απογοήτευση: στην πρώτη μονομαχία του Lunin, αυτός και οι συνέταιροί του κατάφεραν να χάσουν από τη μέτρια Alcoyano στο κύπελλο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πριν από αυτό σε 3 γύρους της Πριμέρα Ντιβισιόν υπήρχαν ισοπαλίες με την Έλτσε και την Οσασούνα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι συζητιέται και πάλι η πιθανή παραίτηση του Ζιντάν. Ο Ζιναντίν δεν πήγε καν στη Βιτόρια για συνάντηση με την Αλάβες, αν και επειδή άρπαξε κοροναϊό. Χωρίς τον Γάλλο τεχνικό, οι Γαλάκτικος  νίκησαν συντριπτικά 4-1 την Αλάβες με διπλό από τον Benzema και ένα γκολ και ένα ασίστ του Azar. Αλλά πόσο θα διαρκέσει η συγκέντρωση και τα κίνητρα;

Η Λεβάντε συγκαταλέγεται στους μεσαίους της Πριμέρα τώρα

«Βάτραχοι» αυτή την εβδομάδα, σε αντίθεση με τον αντίπαλο, δεν ξεκουράστηκε. Στις 26 Ιανουαρίου αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Βαγιαδολίδ στο πλαίσιο του κυπέλλου. Και κατάφεραν να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο, έχοντας εκδώσει έναν απροσδόκητα λαμπερό αγώνα με τον «Puselanos», ο οποίος έληξε στο 4-2 υπέρ τους. Έτσι, το αήττητο σερί έχει ήδη φτάσει 6 αγώνες. Ενώ στην Πριμέρα Ντιβισιόν οι παίκτες του Paco Lopez, μετά από μια δύσκολη εκκίνηση, από τα μέσα του φθινοπώρου, έχουν χάσει μόνο δύο φορές – από τη Μπαρτσελονα και τη Βιγιαρεάλ, και οι δύο είναι εκτός έδρας. Γενικώς, οι αγώνες εκτός έδρας δεν μπορούν θα αποκαλεστούν το δυνατό σημείο της Λεβάντε. Μόνο τον Σεπτέμβριο κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Οσασούνα σε κρίση. Και στις υπόλοιπες συναντήσεις έξω από το γήπεδο τους, οι «βάτραχοι» πήραν το μέγιστο ισοπαλία. Ωστόσο, έχουν ήδη συγκεντρώσει 24 βαθμούς μετά από 19 παιχνίδια. Αυτό επιτρέπει στον σύλλογο να κρατιέται με σιγουριά στη μέση της κατάταξης, έχοντας άνετη διαφορά 5 βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι συναντήσεις με τη Λεβάντε προκαλούν ταραχές στην Ρεάλ Μαδρίτης τον τελευταίο καιρό. Από τους 7 τελευταίους αγώνες ο «βασιλικός σύλλογος» κατάφερε να κερδίσει λιγότερο από το μισό – μόνο 3. Αλλά το περασμένο φθινόπωρο νίκησε με αυτοπεποίθηση τους «βατράχους» στην έδρα τους 2:0.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κερδίσει, αλλά η Λεβάντε είναι αρκετά οργανωμένη ώστε να δημιουργεί πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους. Η υπερβολική απόδοση δεν θα δούμε εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *