The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Λεβάντε: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Леванте-12.05_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 10:30 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Φέρνουμε υπόψη των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν προβλήματα στην πρωταθλήτρια;

Τα «ζαχαρωτά» κάνουν συστηματική προετοιμασία για τον τελικό του Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην εγχώρια αρένα με την πρόωρη κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήτριας, τώρα τα εναπομείναντα παιχνίδια έχουν γίνει τυπικότητα. Ωστόσο, κανείς δεν πάει διακοπές νωρίτερα, γιατί η ομάδα δεν έχει παίξει ακόμη στον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ. Στον τελευταίο γύρο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε από την Ατλέτικο στο ντέρμπι με σκορ 0-1, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Τουλάχιστον εννέα παίκτες για διάφορους λόγους δεν θα μπορέσουν να παίξουν σε αυτή τη συνάντηση.

Τα «βατράχια» παλεύουν μέχρι τέλους

Η Λεβάντε είναι τελευταία στη La Liga, αν και αυτή η ομάδα είναι συμπαθητική, γιατί παλεύει μέχρι το τέλος σε κάθε ματς. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας την ισχυρή Ρεάλ Σοσιεδάδ με σκορ 2:1, το καθοριστικό γκολ σημειώθηκε στο 90ο λεπτό. Η διαφορά από τη 17η Κάντιθ φτάνει τους 6 βαθμούς και ο ανταγωνιστής δεν έπαιξε τον αγώνα του στην 36η αγωνιστική. Η Λεβάντε έχει πέντε απώλειες προσωπικού εν όψει αυτής της πολύ σημαντικής μάχης.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι είχαν τρομερό μακελειό, που έληξε με σκορ 3:3. Όπως δείχνουν τα στατιστικά της μάχης, τα παιχνίδια αυτών των ομάδων συχνά καταλήγουν παραγωγικά.

Πρόβλεψη

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η πρώτη και η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος παίζουν μεταξύ τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης φυσικά θεωρείται φαβορί, αν και οι αποδόσεις για την επιτυχία των Μαδριλένιων αυξάνονται. Για τα «ζαχαρωτά» αυτό το παιχνίδι είναι για να διατηρήσει τον αγωνιστικό τόνο. Ενώ για τη Λεβάντε αυτή είναι μια μάχη όπου πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει. Αποδεκτό φαίνεται το στοίχημα στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1,5 γκολ και απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *