The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Liverpool-26.05

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιος Λιγκ – Τελικός

Ολυμπιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κιέβου

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 26 Μαΐου στις 9:45 μ.μ. στο Κίεβο στο στάδιο “NSC Ολιμπίνσκι” η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστεί για τον τίτλο με τη Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στον τρίτο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη σειρά, τους δύο τελευταίους κέρδισε στην Ατλέτικο και Γιουβέντους. Σε αυτή την κλήρωση οι Ισπανοί στα πλέι-οφ ξεπέρασαν τις τρεις πρωταθλήτριες του τρέχοντος έτους στις χώρες τους. Την ισχυρότερη ομάδα της Γαλλίας, την ΠΣΖ 3:1, 2:1, την καλύτερη ομάδα της Ιταλίας 3:0 και 1:3, και στα ημιτελικά νίκησαν τον Γερμανό ηγεμόνα των τελευταίων χρόνων – την Μπάγερν 2:1, 2:2. Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας οι “μαρέγκες” πήραν την τρίτη θέση στο τέλος της σεζόν.

Την Λίβερπουλ πριν από την έναρξη της σεζόν λίγοι άνθρωποι έβλεπαν στο τελικό του Κιέβου. Αλλά την άνοιξη η ομάδα του Jurgen Klopp δείχνει τρομερό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, έχοντας περάσει την πρωταθλήτρια της Πορτογαλίας, την Πόρτο 5:0, 0:0, την πρωταθλήτρια της Αγγλίας τη Μάντσεστερ Σίτι 3:0, 2:1 και τη Ρόμα 5:2, 2:4. Στην Premier League οι “κόκκινοι” τερμάτισαν στην 4η θέση. Το παιχνίδι των Άγγλων στην επίθεση ευχαριστεί το μάτι, ειδικά οι ενέργειες του τρίο Σαλάχ-Φιρμίνο-Μανέ, αυτή τη σεζόν και οι τρεις σκοράρουν πολύ και σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη

Το Σάββατο στο πλευρό των Ισπανών θα είναι τεράστια, νικηφόρα εμπειρία των τελικών συναντήσεων. Για τους Βρετανούς μιλάει το παιχνίδι τους, είχαν μια πολύ ισχυρή άνοιξη στην Ευρώπη, ενώ η επίθεσή τους με επικεφαλή τον Σαλάχ μπορεί να σπάσει οποιαδήποτε άμυνα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, έτσι στο Κίεβο όλος ο κόσμος θα γνωρίζει το νέο βασιλιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 3,24.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *