The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για τον αγώνα

РеалМадрид-Ливерпуль-15.03

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ στον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το χάντικαπ των τριών τερμάτων που κέρδισε πριν από τρεις εβδομάδες.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η σημερινή δεύτερη θέση στη La Liga, εννέα βαθμούς πίσω από τον ηγέτη, ουσιαστικά στερεί τις πιθανότητες για τον τίτλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε η επιθυμία να πετύχει στο Champions League είναι κάτι παραπάνω από λογική. Σε αυτό το τουρνουά, οι Blancos κέρδισαν αθόρυβα τον όμιλο, όπου, εκτός από αυτούς, υπήρχαν οι ΡΜ Λειψίας, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σέλτικ.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει 15 βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις με Νάπολι, Άγιαξ και Ρέιντζερς, αλλά έχασε την πρώτη θέση από τους Ιταλούς σε αγώνες σώμα με σώμα. Σημειώνω ότι στην εθνική αρένα, οι Μερσεϊσάιντερς είναι μόλις έκτοι, μετά από μια θεαματική νίκη με 7:0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασαν 0:1 από την Μπόρνμουθ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες απέχουν πολύ από το να είναι αναμάρτητες στην άμυνα, αλλά ταυτόχρονα έχουν εντυπωσιακές δυνατότητες επίθεσης. Είμαι σίγουρος ότι μετά το 2:5 στο Λίβερπουλ θα δούμε κάτι αντίστοιχο και στη Μαδρίτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *