The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Κάντιθ: προγνωστικά για στοίχημα

РеалМадрид-Кадис-19.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στον δέκατο όγδοο γύρο της La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης που ορμάει για τον τίτλο θα αγωνιστεί με την Κάντιθ, η οποία είναι υποψήφια για τον αποκλεισμό.

Ρεάλ Μαδρίτης

Τα τελευταία δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς έκπληξη, σε αυτόν τον ρυθμό, οι Blancos προηγούνται στο βαθμολογικό πίνακα της La Liga με 42 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 39:15. Σημειώνω ότι πρόσφατα θύματά τους ήταν η Γρανάδα (4:1), η Σεβίλλη (2:1), η Αθλέτικ (1:0), η Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:0) και η Ατλέτικο (2:0).

Κάντιθ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Κάντιθ νίκησε για πρώτη φορά απροσδόκητα την Αθλέτικ με σκορ 1:0, μετά έχασε συνεχόμενα από Χετάφε (0:4), Ατλέτικο (1:4), Έλτσε (1:3), σημειώνοντας ισοπαλία με την Γρανάδα (1:1). Βαθιά κρίση στις τάξεις του «κίτρινου υποβρυχίου» το έριξε στη δέκατη όγδοη θέση με 13 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17:31.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πετύχει ήρεμα τουλάχιστον διπλό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,765.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *