The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Θέλτα Βίγο: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Сельта-02.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μαδρίτη. Στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του δέκατου έβδομου γύρου της La Liga θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη, όπου η τοπική Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει τη Θέλτα Βίγο.

Ρεάλ Μαδρίτης

Την παραμονή η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε ισοπαλία 1:1 με τον Έλτσε, αλλά πριν από αυτό νίκησε με τη σειρά τη Γρανάδα (2:0), την Εϊμπάρ (3:1), την Ατλέτικ (3:1) και την Αθλέτικο Μαδρίτης (2:0). Ως αποτέλεσμα, οι Μπλάνκος εξασφάλισε σταθερά τη δεύτερη θέση με 33 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 28:15.

Θέλτα Βίγο

Στην αρχή της σεζόν η Θέλτα Βίγο πέρασε πολύ χρόνο στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά μετά από επιτυχημένες συναντήσεις με τους Αθλέτικ Μπιλμπάο (2:0), Κάντιθ (4:0), Αλαβές (2:0), Χετάφε (1:1) και Ουέσκα (2:1) κέρδισε 23 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 22:22 και ανέβηκε στην όγδοη θέση. Παρεμπιπτόντως, οι Γαλικιανοί είναι μόνο τρεις βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Θέλτα Βίγο θα επιβάλει αξιόλογο διαγωνισμό στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, το επίπεδο των γηπεδούχων εξακολουθεί να είναι υψηλότερο, οπότε θα κερδίσουν, αν και όχι μεγάλη, αλλά νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-2 γκολ με απόδοση 2,13.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *