The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ζιρόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

003 - Real-Madrid---Girona---24.01

Κύπελλο Ισπανίας – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Ισπανία Μαδρίτη – Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στη Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί ο προημιτελικός αγώνας του ισπανικού κυπέλλου μεταξύ της Ρεάλ η οποία αναδύεται από την κρίση και της ανθεκτικής μεσαίας τάξης Ζιρόνα, η οποία στο προηγούμενο στάδιο είχε ήδη αποκλείσει ένα από τα φαβορί από τον αγώνα για το τρόπαιο.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν αρκετά καλό για τους Blancos: στον αγώνα για την τρίτη θέση στη La Liga νικήθηκε η Σεβίλλη (2:0). Αλλά αυτή η Ρεάλ εξακολουθεί να φαίνεται πολύ πιο αδύναμή από ό, τι στη σεζόν του 2017/18. Στο Κύπελλο η ενδεκάδα του Σολάρι πέρασε στο δρόμο της τη Μελίλια (6:1 και 4:0) και Λεγανές (3:0 και 0:1), αλλά οι πραγματικές δοκιμασίες είναι ακόμα μπροστά.

Η Ζιρόνα εξέπληξε πολλούς οπαδούς ποδοσφαίρου με το λαμπρό παιχνίδι με τη Ατλέτικο Μαδρίτης στους 16 του Κυπέλλου του Βασιλιά. 3:3 εκτός έδρας μετά από 1:1 εντός έδρας και η ενδεκάδα του Simeone σταματάει τη συμμετοχή της στο τουρνουά. Πριν από αυτό οι Καταλανοί πέρασαν επίσης την Αλαβές (2:2 και 2:1), και την προηγούμενη ημέρα στο πρωτάθλημα δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν την ισοπαλία στη συνάντηση με την Μπετίς (2:3), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στη μέση των βαθμολογιών.

Πρόβλεψη

Το ξεκάθαρο φαβορί της αντιπαράθεσης θεωρούνται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο μέλλον μπορούν να φτάσουν στο τελικό του Κυπέλλου. Ο αγώνας υπόσχεται να είναι αρκετά παραγωγικός, διότι σ’ αυτή τη συνάντηση η Ζιρόνα δεν έχει τίποτα να χάσει, ενώ η Ρεάλ έχει ισχυρό δυναμικό επίθεσης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *