The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης: πρόβλεψη για τον αγώνα

РайоВальекано-РеалМадрид-26.02_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 30 Απριλίου 2022, 5:15 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στις 30 Απριλίου μπορεί να γίνει γνωστή η πρωταθλήτρια στην Ισπανία, αν και αυτό είναι ήδη τυπικό, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ Βαρκελώνης, γιατί απ’ αυτή τη συνάντηση εξαρτάται πότε οι Μαδριλένοι θα γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Βασιλικός Όμιλος είναι σχεδόν πρωταθλητής

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζει ήδη στις σκέψεις τον τίτλο, αφού σε πέντε παιχνίδια για τον σύλλογο αρκεί να κερδίσει μόλις έναν βαθμό. Δηλαδή, με άλλα λόγια, στην επικείμενη μάχη αρκεί να μην χάσουν οι «μαρέγκες» για να εξασφαλίσουν την πρωτιά για τον εαυτό τους. Όλα φαίνονται απλά, αλλά η ομάδα σκέφτεται περισσότερο το δεύτερο αγώνα με τη Μάνσιτι στο Champions League. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή την εβδομάδα οι Μαδριλένοι σε ένα τρελό ματς έχασαν από τους «πολίτες» εκτός έδρας με σκορ 3:4. Οι πιθανότητες να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης παραμένουν, οπότε ο Κάρλο Αντσελότι θα αφήσει πολλούς αρχηγούς να ξεκουραστούν, τουλάχιστον δεν θα παίξουν ο Μπενζεμά και ο Μόντριτς, η λίστα σίγουρα δεν θα τελειώσει εκεί. Τώρα η Ρεάλ μπορεί και πρέπει να δοκιμάσει τους έφεδρους, που σίγουρα θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για απώλειες προσωπικού, γιατί θα πρέπει να περιμένουμε μια εναλλαγή της σύνθεσης.

Η Εσπανιόλ Βαρκελώνης ολοκλήρωσε το βασικό της καθήκον

Καλή σεζόν έχουν και οι «παπαγάλοι», δεδομένου ότι μόλις επέστρεψαν στην ισπανική ποδοσφαιρική ελίτ. Ο σύλλογος είναι 14ος στη βαθμολογία, έχοντας 9 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύσκολα θα χάσει ένα τέτοιο χάντικαπ μέσα σε πέντε γύρους. Η Εσπανιόλ έχει σαφή πτώση αποτελεσμάτων, τρεις ήττες σε τέσσερις συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έχασε εντός έδρας από τη Ράγιο Βαγιεκάνο με σκορ 0:1. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να παίξουν στον επερχόμενη αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει μόνο τρία ματς αυτή τη σεζόν στη La Liga, ένα από αυτά κόντρα στην Εσπανιόλ στον πρώτο γύρο με σκορ 1:2.

Πρόβλεψη

Η Εσπανιόλ είναι επίσης καταλανική ομάδα, όπως κι η Μπαρτσελόνα, αλλά για τη Ρεάλ δεν είναι βασικός αντίπαλος, οι Μαδριλένιοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν, αλλά οι οπαδοί θα καταλάβουν ακόμη και την αποτυχία, γιατί η κύρια μάχη θα είναι στο Champions League. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν το rotation της αντίπαλης ομάδας. Το στοίχημα για την ανταλλαγή των τερμάτων φαίνεται αρκετά λογικό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *