The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Villarreal-13.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

“Σαντιάγο Μπερναμπέου”, Μαδρίτη

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 19ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ στην έδρα της. Οι Μαδριλένιοι δεν μπορούν να βρουν το παιχνίδι τους, γι’ αυτό το λόγο ο Ζινεντίν Ζιντάν υποβλήθηκε σε ανελέητη κριτική. Με τη σειρά της η Βιγιαρεάλ με τον Calleja δείχνει καλό ποδόσφαιρο, κυρίως, αυτό ισχύει για τους συγκεκριμένους αγώνες όπου το «υποβρύχιο» έχει την δυνατότητα να παίξει με δεύτερο νούμερο, και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «μαρέγκες» στο επερχόμενο παιχνίδι θα δρουν αποκλειστικά από τη θέση ισχύος.

Όλα δεν είναι πολύ καλά

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στα προημιτελικά, αλλά ακόμη και γι’ αυτό ο σύλλογος της Μαδρίτης έλαβε ένα μεγάλο μέρος της κριτικής. Το θέμα είναι ότι η ομάδα έπαιξε ισοπαλία 2:2 στο δεύτερο παιχνίδι εναντίον της ομάδας από Segunda που ονομάζεται Νουμάνσια. Εκτός, ότι στην ισχυρότερη ομάδα στον κόσμο δεν ταιριάζει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Δεν προκρίθηκαν πέρα

Η Βιγιαρεάλ την περασμένη Τετάρτη έπαιξε, επίσης, στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ισπανίας, ο αντίπαλος του «κίτρινου υποβρύχιου» ήταν Λεγανές, και η Βιγιαρεάλ ήταν ισχυρότερη από τον αντίπαλό 2:1, αλλά αυτή η νίκη δεν βοήθησε να προκριθεί στο προημιτελικό του δεύτερου πιο σημαντικά τουρνουά στην Ισπανία. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Ισπανίας η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην έκτη θέση με 28 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι τέσσερις μονάδες λιγότερες από της Μαδρίτη. Η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι θα δώσει την ευκαιρία στο «υποβρύχιο» να πλησιάσει ένα βαθμό πιο κοντά την κορυφή-4.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ισχυρότερη από τη Βιγιαρεάλ στη σύνθεση και τις δυνατότητές της, αλλά προς το παρόν η ομάδα του Ζιτνάν βρίσκεται σε κακιά αγωνιστική φόρμα, το ηθικό των “μαρέγκων” είναι χαμηλό. Η Βιγιαρεάλ παίζει καλά εκτός έδρας και σίγουρα θα δώσει μάχη στους Μαδριλένιους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βιγιαρεάλ με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *