The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Real Madrid-Valencia-1.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί με τη Βαλένθια στο πλαίσιο του 14ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας, οι Μαδριλένιοι απέτυχαν στον αγώνα της τελευταίας περιοδείας του πρωταθλήματος Ισπανίας εναντίον της Έιμπαρ, αλλά θα προσπαθήσουν να μην χάσουν το πρόσωπο στην επικείμενη συνάντηση. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν στα μέσα της εβδομάδας στο Champions League, με διαφορετική επιτυχία όμως: η Ρεάλ στη Ρώμη νίκησε τη Ρόμα με σκορ 2:0, ενώ η Βαλένθια έχασε 0:1 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Μια ήττα

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τέσσερις φορές σε πέντε αγώνες με μία ήττα. Η ήττα καταγράφηκε στο εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Έιμπαρ, οι νίκες, εκτός από τη Ρόμα, σημειώθηκαν πάνω από την Θέλτα Βίγκο, Βικτώρια και Βαγιαδολίδ. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος οι “μαρέγκες” βρίσκονται στην έκτη θέση, τρείς βαθμούς πίσω από την Αλάβες και τη ζώνη του Champions League.

11οι στο πρωτάθλημα

Μετά από 13 γύρους στη La Liga η Βαλένθια βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης με 17 βαθμούς στο ενεργητικό, είναι μόλις 3 βαθμούς πίσω από την Ρεάλ. Δηλαδή αν οι “νυχτερίδες” καταφέρουν να κερδίσουν το Σάββατο, η ομάδα του Marcelino θα φτάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε βαθμούς. Στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος η Βαλένθια πραγματοποίησε έξι αγώνες εκτός έδρας, στους οποίους κέρδισε δύο φορές με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 4:4.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε καλή κατάσταση, ο αγώνας με την Έιμπαρ δεν είναι ενδεικτικός από αυτή την άποψη, ο καθένας έχει έναν άβολο αντίπαλο και μια κακή μέρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Ρόμα, χωρίς να χάσει σε εκτός έδρας αγώνα, σίγουρα οι “μαρέγκες” θα κερδίσουν τη νίκη το Σάββατο. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *