The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Валенсия-14.02b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μαδρίτη. Στάδιο «Alfredo di Stefano»

Το πρόγραμμα της Κυριακής του εικοστού τρίτου γύρου της La Liga περιλαμβάνει αγώνα μεταξύ της περίφημης Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαλένθια.

Ρεάλ Μαδρίτης

Προς το παρόν η νυν πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης είναι στη δεύτερη θέση με 46 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 39:19. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα οι Μπλάνκος νίκησαν την Αλάβες (4:1), την Ουέσκα (2:1) και την Χετάφε (2:0), έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με την Οσασούνα και έχασαν 1:2 από τη Λεβάντε.

Βαλένθια

Η Βαλένθια αποτυγχάνει εντελώς στην τρέχουσα εκστρατεία, έχοντας κερδίσει 24 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 28:30, οι Λεβεντίνες καταλαμβάνουν μόνο τη δωδέκατη θέση, τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις έχασαν από την Ατλέτικο (1:3), αλλά ταυτόχρονα φαίνονταν λίγο πολύ αγιοπρεπές εναντίον της Βαγιαδολίδ (1:0), της Οσασούνα (1:1), της Έλτσε (1:0) και της Αθλέτικ Μπιλμπάο (1:1).

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι με όλη τη μεταβλητότητά τους οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να είναι τεράστια φαβορί αυτού του ζεύγους. Και θα επιβεβαιώσουν εύκολα το στάτους τους, καθώς η σημερινή Βαλένθια μοιάζει περισσότερο με αουτσάιντερ παρά με μαχητή για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *