The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: προγνωστικά για τον αγώνα

epa10245186 Valencia's striker Edinson Cavani warms up ahead of the Spanish LaLiga soccer match between Valencia CF and Elche CF held at Mestalla Stadium, in Valencia, eastern Spain, 15 October 2022.  EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas

Σούπερ Καπ Ισπανίας – Ημιτελικός
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023, 9:00 μ.μ.
King Fahd Stadium

Στην Ισπανία συνεχίζουν να πραγματοποιούν αρκετούς διαφορετικούς γύρους την εβδομάδα. Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Το πρώτο ζευγάρι θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βαλένθια, ενδιαφέρον ζευγάρι για την πρόσωπο με πρόσωπο αναμέτρηση του Αντσελότι με τον μαθητή του, Γκατούζο. Τι μπορεί να κάνει ο Τζενάρο απέναντι στον Κάρλο; Η ομάδα των συντακτών του ιστότοπου έκανε μια πρόβλεψη για τον ενδιαφέρον αγώνα στις 11 Ιανουαρίου 2023.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανεβάζει σταδιακά στροφές τον χειμώνα
Οι «μαρέγκες» φαίνεται να δίνουν κίνητρο για τουρνουά από μόνες τις, όταν το φθινόπωρο, μετά τη νίκη στο «El Clasico», έδωσαν την 1η θέση στην Μπαρτσελόνα λόγω κάποιων συνεχόμενων λαθών. Αφού βρέθηκαν στο στάτους των διωκτών, οι «γαλάκτικος» θα έπρεπε να έχουν δώσει τα μέγιστα, αλλά μόνο στο 83ο λεπτό μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ με τη Βαγιαδολίδ από το σημείο του πέναλτι κιόλας. Πριν από μια εβδομάδα, τη σεμνή Κασερένο στρίμωξαν με ένα μόνο γκολ στο 69ο λεπτό. Δεν έβγαλαν κανέναν συμπέρασμα και η ισχυρότερη Βιγιαρεάλ κατέγραψε το 2-1 με την πρωταθλήτρια.
Η Βαλένθια είναι ακόμα ασταθής
Οι «νυχτερίδες» μπήκαν στο Σούπερ Καπ Ισπανίας λόγω δουλειάς του Pepe Bordalas την περασμένη σεζόν. Έφτασε με τους παίκτες του στον τελικό του τελευταίου κύκλου του Copa del Rey. Όμως το καλοκαίρι, ο Πίτερ Λιμ αποφάσισε να ποντάρει στον Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός απέτυχε να σημειώσει τουλάχιστον περαιτέρω πρόοδο με τους «Los Ches». Τον χειμώνα λοιπόν σημείωσαν ήττα από τη Βιγιαρεάλ στη La Liga και όλα κρίθηκαν στο τέλος, ο Φόιτ κατέγραψε το 2-1 με γκολ στο 88ο λεπτό. Επιπλέον, μετά από αυτό, ο φιλόδοξος γίγαντας κατάφερε να χάσει από την Κάδιθ, ο οποίος έχει ως κίνητρο τον αγώνα για επιβίωση, εκείνο το ματς έληξε 0-1.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει 5 από τα 6 τελευταία ματς, με μία ήττα. Στον τελευταίο γύρο, ήδη υπό τον Αντσελότι, ο «βασιλικός σύλλογος» κέρδισε 2-1 εκτός έδρας και 4-1 εντός.
Πρόβλεψη
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να συγκεντρωθεί, αλλά και πάλι η ομάδα δεν είναι σαφώς στην καλύτερη κατάσταση, όπως ο αντίπαλός της. Περιμένουμε λοιπόν όχι την πιο θεαματική μονομαχία και το τελικό «under 3.0 γκολ» (απόδοση 1.666).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *