The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

РеалМадрид-Шахтер-03.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στην κεντρική μάχη του 17ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε το ντέρμπι της Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης, πρόβλεψη για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Οι «μαρέγκες» είναι πολύ καλές

Η Ρεάλ Μαδρίτης σπάνια τα πάει καλά σε όλα τα μέτωπα, αλλά αυτή τη σεζόν οι «μαρέγκες» το κάνουν. Ο σύλλογος κέρδισε τον όμιλό του στο Champions League, επικρατώντας της Ίντερ αυτήν την εβδομάδα με 2-0 εντός έδρας, και στην Πριμέρα Ντιβισιόν η ομάδα προηγείται τώρα με 8 βαθμούς, αν και ορισμένοι διώκτες μπορεί να μειώσουν τη διαφορά. Αν λάβετε όλα τα τουρνουά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα σερί εννέα νικών. Ο Κάρλο Αντσελότι μπόρεσε να αξιοποιήσει καλά τους παίκτες και τώρα καρπώνεται τα οφέλη. Στον τελευταίο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν οι ««μαρέγκες»» κέρδισαν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2:0 εκτός έδρας. Ο Λούκα Γιόβιτς έγινε ο ήρωας της συνάντησης, πέτυχε ένα γκολ και μια ασίστ. Πιθανότερο δε θα παίξει ο Καρίμ Μπενζεμά, είχε τραυματισμό στο ισχίο.

Οι «στρωματάδες» μπορούν ακόμα να ανεβάσουν ρυθμούς

Η Ατλέτικο δεν έχει την πιο λαμπερή σεζόν, αλλά τώρα η ομάδα μπορεί να πιάσει λίγο κουράγιο, αφού στον τελευταίο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League οι «στρωματάδες» κέρδισε την Πόρτο εκτός έδρας 3:1, το οποίο επέτρεψε να ανέβουν στη δεύτερη θέση στην τετράδα και να προκριθεί στα play off. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι μόνο τέταρτοι στην Πριμέρα Ντιβισιόν, η τελευταία συνάντηση του πρωταθλήματος έληξε ανεπιτυχώς, ήττα από τη Μαγιόρκα 1:2. Η διαφορά από τον ηγέτη είναι 10 πόντοι με ένα παιχνίδι σο χέρι. Η νίκη σε αυτό το ντέρμπι θα επιτρέψει στην ομάδα να επιστρέψει στον αγώνα για τον τίτλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν τεράστια ιστορία σε αναμετρήσεις, σπάνια οι αγώνες τους είναι αποτελεσματικοί. Την περασμένη σεζόν η Ρεάλ κέρδισε 2:0 εντός έδρας και έπαιξε 1:1 σε ξένο γήπεδο.

Πρόβλεψη

Άλλη μια σοβαρή και θεμελιώδης μάχη των συλλόγων της πρωτεύουσας, η Ρεάλ δείχνει καλύτερη, αν και στα ντέρμπι δεν κερδίζει πάντα αυτός που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πολλά θα εξαρτηθεί από τη διάθεση των αντιπάλων και την πραγματοποίηση των ευκαιριών. Οι ομάδες είναι πιθανό να παίξουν ξανά προσεκτικά, οπότε ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *