The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: η πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-AtleticoMadrid-08.04-18

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Κυριακής σίγουρα θα είναι το ντέρμπι της Μαδρίτης, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 31ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” θα φιλοξενεί την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Και οι δύο ομάδες είναι σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, παρουσιάζουν υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των “μαρέγκων”, οι “βασιλιάδες” θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ξεπεράσουν τους “στρωματάδες” στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Τρίτοι

Πριν από τον 31ο γύρο η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος, έχει 63 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 4 βαθμοί λιγότερο από τον μελλοντικό αντίπαλο, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι “μαρέγκες” μόνο κέρδιζαν, ηττημένες ομάδες ήταν: ΠΣΖ, Έιμπαρ, Ζιρόνα, Λας Πάλμας και Γιουβέντους. Συνολικά στην έδρα της η Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα έπαιξε 15 αγώνες, όπου κατάφερε να σημειώσει 10 νίκες και 3 ήττες.

Δεύτεροι

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι επίσης σε καλή κατάσταση, το περασμένο μεσοβδόμαδο οι «ερυθρόλευκοι» στην έδρα τους στα «Wanda Metropolitano» στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ σίγουρα, με σκορ 2:0, νίκησε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τώρα το εισιτήριο στο ημιτελικό του δεύτερου πιο σημαντικού ευρωπαϊκού κυπέλλου βρίσκεται σχεδόν στα χέρια της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στον κόσμο, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη Τρίτη, 3 Απριλίου, έδειξε πώς ξέρει να παίξει με την άμυνα από σκυρόδεμα, σκοράροντας τρία αναπάντητα γκολ εκτός έδρας στην εστία της Γιουβέντους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *