The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-AthleticBilbao-18.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018, 10:30 .μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί ο αγώνας του 33ου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα φιλοξενεί την ομάδα της Χώρας των Βάσκων που ονομάζεται Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου αγώνα για τις εταιρείες στοιχημάτων υπάρχουν μελλοντικοί γηπεδούχοι. Με τη γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να μην συμφωνήσει κανείς λόγω δυνατοτήτων των μελλοντικών αντιπάλων, καθώς και το γεγονός ότι η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχασε κάθε κίνητρο στο τουρνουά.

Τρίτοι

Πριν το 33ο γύρο η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη τρίτη θέση στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος. Στο ενεργητικό των “μαρέγκων” υπάρχουν 67 βαθμοί, που είναι 2 βαθμούς περισσότερο από τη Βαλένθια, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε τρεις νίκες, μια ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης και μία εντός έδρας ήττα στο Champions League εναντίον της Γιουβέντους. Παρά τις ήττες από την Γιούβε με σκορ 1:3, οι Μαδριλένιοι κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά του Champions League.

Χωρίς κίνητρο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο απλά παίζει για να τελειώσει τη σεζόν, οι Βάσκοι μετά από 32 αγώνες στην Λίγκα Ισπανίας σκόραραν 39 βαθμούς, έχουν θετικό χάντικαπ 13 βαθμούς σε σχέση με την Ντεπορτίβο, που βρίσκεται στη 18η θέση, 6 γύρους πριν το τέλος. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν σε θέση να κερδίσει μόνο μία φορά, εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ με σκορ 1:3. Επίσης καταγράφηκαν μια ισοπαλία με την Θέλτα, ήττες από τη Μαρσέιγ, Μπαρτσελόνα και Ντεπορτίβο. Εκτός έδρας η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει αδύναμη στατιστική, σε 16 παιχνίδια σημείωσε τέσσερις νίκες και οχτώ ήττες.

Πρόβλεψη

H Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας της παίζει πιο παραγωγικά απ’ όλους στο πρωτάθλημα Ισπανίας, παρά την ήττα από την Γιουβέντους οι «μαρέγκες» είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα προσπαθήσουν να νικήσουν συντριπτικά στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,68.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *