The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-AthleticBilbao-22.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στην Ισπανία η Κυριακή θα είναι η τελευταία αγωνιστική ημέρα στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Και αργότερα απ’ όλους θα παίζουν οι τακτικοί συμμετέχοντες της La Liga – στο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ποια θα είναι η επόμενη αντιπαράθεση μεταξύ των βασικών αντιπάλων; Στην ιστοσελίδα μας οι ειδικοί δημοσιεύουν την πρόβλεψη για έναν από τους κεντρικούς αγώνες της 22ης Δεκεμβρίου 2019.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα

Η ομάδα παίζει με συνέπεια το Δεκέμβριο με ίσως τους πιο δύσκολους αντιπάλους που μπορεί να υπάρχουν στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Πρώτα ήταν το ταξίδι στο Μεστάγια, στο οποίο η ενδεκάδα του Ζιντάν απέτυχε ειλικρινά. Οι «Μαρέγκες» επέτρεψαν στον αντίπαλο να επιβάλει το παιχνίδι του και μόνο λόγω τύχης και επιμονής, στο 95ο λεπτό πήραν την ισοπαλία, ισοφαρίζοντας το σκορ μετά από τη κεφαλιά του Κουρτουά (!) και συνέχεια του  Μπενζεμά. Αλλά στο «El Classico» η Ρεάλ άρεσε. Πίεζε, έλεγχε την μπάλα και δημιουργούσε περισσότερες στιγμές στο τέρμα του τερ Στέγκεν, ταυτόχρονα de facto παραλύοντας το Μέσι και τους συνεργάτες του. Υπάρχουν ερωτήσεις στη διαιτησία, φαίνεται ότι στο Varan διπλώθηκαν έγινε το φάουλ στη ξένη περιοχή ποινής. Το 0-0 στο Camp Nou μπορεί να θεωρηθεί αρκετά καλό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους από τη Μαδρίτη. Αλλά θα υπάρχει αρκετή δύναμη για ένα άλλο «Κλασικό», ενάντια στους Βάσκους;

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο διεκδικεί την 4η θέση αυτή τη σεζόν

Οι «Βάσκοι» πριν από ένα χρόνο βρισκόταν στο κάτω μέρος της κατάταξης. Τότε, τα Χριστούγεννα, στην πραγματικότητα, από την απελπισία βασίστηκαν στον Gaisa Garitano, ο οποίος αποδείχθηκε να είναι ένα πραγματικό εύρημα. Ανέβασε γρήγορα την ομάδα από το San Mames στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα Και τώρα στο Μπιλμπάο σκέφτονται τις πιθανότητες να επιστρέψουν στο Champions League. Ναι, μέχρι στιγμής η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι μόνο ένας από τους διεκδικητές και δεν τα καταφέρνει πάντα κι όλα, ειδικά εναντίον εκείνων που, όπως και η Έιμπαρ, επικεντρώνονται στην άμυνα. Αλλά 7 νίκες και 27 βαθμοί μετά από 17 αγώνες αφήνουν την ευκαιρία να πάνε διακοπές στην ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Βέβαια γι’ αυτό θα πρέπει σίγουρα να κερδίσουν βαθμούς στο τέλος, ακόμα καλύτερα νικήσει τον αντίπαλο στη Μαδρίτη…

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Απρίλιο η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 3-0 χάρη στο χετ-ρικ του Καρίμ Μπενζεμά. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε την τελευταία φορά το 2015. Μετά από αυτό κρατάει η σειρά των 7 αγώνων χωρίς ήττα, τέσσερις φορές οι «γαλάκτικος» κέρδισαν τους Βάσκους.

Πρόβλεψη

Ο αθλητικός απλά δεν θα αποκαλυφθεί στο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ​​- γνωρίζουν καλά ότι η ισοπαλία θα είναι ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Όμως η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε πολλή ενέργεια από προηγούμενα παιχνίδια, οπότε η Ζιντάν θα δεχτεί πρόθυμα 1-0. Πολλοί στόχοι για τα Χριστούγεννα στη Μαδρίτη δεν αξίζουν την αναμονή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *