The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για στοίχημα

РеалМадрид-Интер-07.12

Champions LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος Δ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στον έκτο γύρο του Champions League, για την πρώτη θέση του Ομίλου Δ θα αναμετρηθούν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ, που έχουν ήδη εγγυηθεί την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ρεάλ Μαδρίτης

Αυτή τη στιγμή η ηγεσία ανήκει στην ομάδα της Μαδρίτης, η οποία κέρδισε 12 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 12:3. Νωρίτερα, οι Μπλάνκος αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες με την εντυπωσιακή Σερίφ (1:2, 3:0), κέρδισε την Ίντερ ελάχιστα 1:0 και πήρε εκδίκηση από τη Σαχτάρ για τις περσινές αποτυχίες – 5:0 και 2:1.

Ίντερ

Η Ίντερ νίκησε την Σερίφ δύο φορές 3:1, πέτυχε επίσης πλεονέκτημα έναντι της Σαχτάρ (2:0, 0:0), αλλά δεν μπόρεσε να σπάσει την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας, ως αποτέλεσμα ήττα 0:1. Παρόλα αυτά, ακόμη και μια δεύτερη θέση με 10 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 8:3 θα ικανοποιήσει πλήρως τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες των Νερατζούρι.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται τώρα σε εξαιρετική κατάσταση, αφού έχουν να χάσουν σε οποιαδήποτε διοργάνωση για πάνω από ενάμιση μήνα. Το επιθετικό τους δυναμικό είναι εξαιρετικό, οπότε ανυπομονώ για έναν θεαματικό και αμοιβαία παραγωγικό αγώνα από τη Ρεάλ και την Ίντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,616.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *