The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρίο Άβε εναντίον Μαριτίμο: πρόβλεψη για τον αγώνα

РиуАве-Спортинг-07.12

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022, 10:15 μ.μ.
Estádio dos Arcos

Δεν υπήρχε «ποδοσφαιρικό lockdown» στην Πορτογαλία κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Έπαιξαν στη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ. Όμως, από την άλλη, η Primeira θα επιστρέψει εδώ λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. Όμως, την Παρασκευή θα παίξουν έναν προγραμματισμένο αγώνα μεταξύ της Ρίο Άβε και της Μαρίτιμο. Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση στην πρόβλεψη για τον ενδιαφέρον αγώνα στις 23 Δεκεμβρίου 2022.
Η Ρίο Άβε έχει καλή σεζόν
Η ομάδα στο μεσοδιάστημα από το 2014 έως το 2020 έπαιξε τέσσερις φορές σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έφτασαν στον γύρο των ομίλων και παραλίγο να αποκλείσουν την τρομερή Μίλαν στην πρόκριση, ο ιταλικός γίγαντας κέρδισε μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Αλλά το 2021, ακολούθησε μια πτώση στη 2η κατηγορία, αν και ο σύλλογος πέρασε μόνο ένα χρόνο εκεί. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώτος στόχος είναι να κρατηθούν στην Primeira. Και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει: 5 νίκες και ήττες σε 13 αγώνες και με 18 βαθμούς, το φθινόπωρο τελείωσε στη 10η θέση. Και στο Κύπελλοη Ρίο Άβε έδειξε αξιοπρεπές ποδόσφαιρο.
Η Μαριτίμο απέτυχε στο ξεκίνημα
Τα «λιοντάρια της Μαδέρας» θεωρούνταν δυνατή μεσαία ομάδα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Το 2015-2016, κατάφεραν να παίξουν ακόμη και στον τελικό του Λιγκ Καπ δύο φορές στη σειρά, αλλά και οι δύο ήταν ανεπιτυχείς. Δεν υπήρχε νέα ευκαιρία για επιτυχία. Για παράδειγμα, στην τελευταία κλήρωση υπήρχε η 10η θέση. Ωστόσο, τώρα δεν την ονειρεύονται καν. Διαχρονικά, κατάφερναν να κερδίσουν μόνο μία φορά, στα τέλη Οκτωβρίου, έχοντας βγάλει το 1-0 στο γήπεδο της Πάσος ντε Φερέιρα, η οποία είναι εντελώς απελπιστική. Αυτή ήταν η κορύφωση ενός καλού τμήματος ενός αουτσάιντερ, όταν τέσσερις γύρους στη σειρά δεν έχασε. Αλλά τόσο πριν όσο και μετά, η Μαριτίμο μόνο έχανε, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο League Cup. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θυσιάζουν το τελευταίο ή ότι η ειλικρινά αδύναμη ομάδα απλά δεν έχει αρκετή δύναμη.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μαρίτιμο το 2020-2021 πήρε 3 νίκες και μία ισοπαλία. Ο Δεκέμβριος όμως ξεκίνησε με τη νίκη 1-0 στο Λιγκ Καπ επί της Φουντσάλ.
Πρόβλεψη
Η Μαριτίμο είναι απλά απελπιστική, οπότε η Ρίο Άβε θα πρέπει τουλάχιστον να επαναλάβει την επιτυχία του κυπέλλου. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 2,04.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *