The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρίβερ Πλέιτ εναντίον Φλαμένγκο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 24 Μαΐου 2018

RiverPlate-FlamengoRJ-24.05

Θα διατηρήσουν οι Αργεντινοί την πρώτη γραμμή στην ομάδα;

Κόπα Λιμπερταδόρες

Φάση των ομίλων – Όμιλος D – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018, 3:45 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μονουμεντάλ

Την Τετάρτη στο Μπουένος Άιρες θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ ιστορικά ισχυρών συλλόγων της Αργεντινής και Βραζιλίας. Έχουν ήδη λύσει το πρόβλημα της πρόκρισης στα πλέι-οφ. Και η προσωπική αναμέτρηση θα καθορίσει ποιος θα βγει εκεί από την πρώτη θέση.

Ρίβερ Πλέιτ

Στατιστικά της Ρίβερ Πλέιτ στην τρέχουσα κλήρωση του Κόπα Λιμπερταδόρες είναι πολύ καλά: τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και διαφορά γκολ 6-3. Η ομάδα δεν ευχαριστεί τους οπαδούς της με συντριπτικές νίκες. Όλα τα θετικά αποτελέσματα επιτεύχθηκαν σε επίμονο αγώνα, ανεξάρτητα από την κατάσταση του αντιπάλου. Ωστόσο, αυτό το ρεαλιστικό ποδόσφαιρο έφερε τους παίκτες του Marcelo Gallardo στην πρώτη θέση στον όμιλο. Για να την διατηρήσουν, οι Αργεντινοί πρέπει να μη χάσουν από τη Φλαμένγκο εντός έδρας. Αυτός ο στόχος μπορεί κάλλιστα να επιτευχθεί.

Φλαμένγκο

Οι Βραζιλιάνοι επίσης δεν έχαναν στο Κόπα Λιμπερταδόρες-2018. Μόνο έχουν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στον τελευταίο γύρο η Φλαμένγκο στα τελευταία λεπτά άρπαξε τη νίκη από την Μονάγκας και εξασφάλισε τη θέση στα πλέι-οφ. Τώρα μπορεί να δοκιμάσει και να στοχεύσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Η νίκη στο Μπουένος Άιρες θα αυξήσει σημαντικά την αυτοεκτίμηση των παικτών του Πάουλο Σέζαρ Καρπετζιάνι. Αλλά θα είναι πολύ δύσκολα να νικήσουν την ισχυρή Ρίβερ Πλέιτ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη λύσει όλα τα προβλήματά τους στο τουρνουά. Τώρα είναι καιρός να αποφασιστεί ποιος είναι άξιος να βγει από τον όμιλο από την πρώτη θέση. Από αυτή την άποψη η θέση των Αργεντινών φαίνεται προτιμότερη. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα του αγώνα είναι η αποτελεσματική ισοπαλία. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε το δικαίωμα να περιμένουμε επιθετικό ποδόσφαιρο με γκολ και από τις δύο ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα Ρίβερ Πλέιτ – Φλαμένγκο: “Και οι δύο θα σκοράρουν” με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *