The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρίβερ Πλέιτ εναντίον Βέλες Σάρσφιλντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РиверПлейт-ВелесСарсфилд-07.07

Copa Libertadores – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022, 3:30 π.μ.

Στάδιο Μονουμεντάλ

Ο επόμενος αγώνας των 16 του Copa Libertadores θα διεξαχθεί στο Μπουένος Άιρες, όπου η τοπική Ρίβερ Πλέιτ θα φιλοξενήσει τη Βέλες Σάρσφιλντ για δυνάμεις.

Ρίβερ Πλέιτ

Στο δεύτερο μισό του Ιουνίου, η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε αρχικά των Ουνιόν Σάντα Φε (5:1) και Λανούς (2:1), μετά απ’ αυτό έχασε με 2:3 από την Ατλέτικο Ουρακάν. Σημειώνω ότι την άνοιξη οι Εκατομμυριούχοι είχαν καλή απόδοση στον όμιλο του Copa Libertadores, όπου οι αντίπαλοί τους ήταν οι Fortaleza, Colo-Colo και Alliance.

Βέλες Σάρσφιλντ

Ταυτόχρονα, η Βέλες Σάρσφιλντ πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μόνο λόγω της νίκης με 3:2 επί της Νασιονάλ και 4:0 επί της Εστουδιάντες, ενώ κινδύνευε να υποβιβαστεί. Στην εγχώρια αρένα, οι Κυανόμαυροι καταλαμβάνουν μόλις την εικοστή πρώτη θέση, έχοντας ηττηθεί την παραμονή από την Ατλέτικο Τουκουμάν 0:1.

Πρόβλεψη

Πριν από μια εβδομάδα, μια μάλλον απροσδόκητη νίκη με διαφορά ενός γκολ πέτυχε η Βέλες Σάρσφιλντ, αλλά η πιο φιλόδοξη Ρίβερ Πλέιτ, με την ενεργή υποστήριξη των κερκίδων, μπορεί να βελτιώσει την κατάστασή της. Προβλέπω τουλάχιστον μια ελάχιστη νίκη για τους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρίβερ Πλέιτ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *