The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή) εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία): προγνωστικά για στοίχημα

РиверПлейт-АтлетикоМинейро-12.08

Κόπα Λιμπερταδόρες – Προημιτελικός  – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 12 Αύγουστος 2021, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αργεντίνη. Μπουένος Άιρες. Στάδιο Μονουμεντάλ

Εντός των προημιτελικών του Κόπα Λιμπερταδόρες η κλήρωση συγκέντρωσε άξιους αντιπάλους – Ρίβερ Πλέιτ και Ατλέτικο Μινέιρο.

Ρίβερ Πλέιτ

Στην προηγούμενη φάση του τουρνουά η Ρίβερ Πλέιτ δεν έσπασε εύκολα την αντίσταση της Αρχεντίνος Τζούνιορς  (1:1, 2:0). Και μετά από αυτό οι «εκατομμυριούχοι» εμφανίστηκαν μόνο στην εθνική σκηνή. Εκεί νίκησαν την Γιουνιον Σάντα Φε (4:0) και τη Λάνους (3:0), μοιραστήκαν βαθμούς με την Ατλέτικο Ουρακάν (1:1), καθώς έχασαν 0:1 από την Μπόκα Τζούνιορς και 1:2 από την Γκοντόι Κρουζ.

Ατλέτικο Μινέιρο

Από τις αρχές Ιουλίου η Ατλέτικο Μινέιρο έχασε μόλις έναν αγώνα από τους δώδεκα. Χάρη σε μια τέτοια απίστευτη φόρμα οι «ανθρακωρύχοι» βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Από το εθνικό Κύπελλο αντάλλαξαν νίκες με την Μπάγια (2:0, 1:2), αλλά επιπλέον υπήρξαν θρίαμβοι πάνω της στη Serie A (3:0), 2:0 επί της Ατλέτικο Παραναένσε και 2:1 επί της Ζουβεντούδε.

Πρόβλεψη

Παρά την εντυπωσιακή αγωνιστική φόρμα οι φορείς στοιχημάτων εξακολουθούν να πιστεύουν περισσότερο στη Ρίβερ Πλέιτ, επειδή η διεθνής εμπειρία της είναι ελαφρώς υψηλότερη. Αλλά περιμένω από την Ατλέτικο Μινέιρο να παίξει με αυτοπεποίθηση και τουλάχιστον να σημειώσει ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Ατλέτικο Μινέιρο δε θα χάσει με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *