The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρέντινγκ εναντίον Ντέρμπι Κάουντι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Reading-Derby-03.08

Β’ Κατηγορία Αγγλίας

Madejski Stadium, Ρέντινγκ

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η νέα σεζόν στη Β΄ Κατηγορία ποδοσφαίρου της Αγγλίας ξεκινά την επόμενη Παρασκευή με τον αγώνα μεταξύ Ρέντινγκ και Ντέρμπι Κάουντι. Και οι δύο ομάδες στις προηγούμενες σεζόν είχαν πιθανότητες να προκριθούν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν το κατάφεραν, την ερχόμενη σεζόν οι αντίπαλοι ξεκινούν και πάλι στο δεύτερο σημαντικότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Κακά αποτελέσματα

Η Ρέντινγκ πριν από την επίσημη σεζόν έπαιξε μια σειρά φιλικούς αγώνες, αλλά στα πέντε τελευταία τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα: ισοπαλίες με τη Φούλαμ, Μπεσίκτας, Ρουμπίν Καζάν, ήττες από την Γουίμπλετον και την Κρίσταλ Πάλας. Ο προπονητής της ομάδας παραμένει ο Πολ Κλέμεντ, ο οποίος ήρθε στους “βασιλικούς” στα τέλη Μαρτίου του 2018. Πριν ξεκινήσει η σεζόν υπέγραψαν αρκετούς παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι και ο έμπειρος Ιρλανδός, John O’Shea, από την Σάντερλαντ.

Δυσκολίες

Η Ντέρμπι Κάουντι έχει μια πολύ καλή σύνθεση σαν για τη ομάδα του Τσάμπιονσιπ, αλλά πάρα πολύ ισχυρές ομάδες έπεσαν την περασμένη σεζόν από την Πρέμιερ Λιγκ: Σουόνσι, Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και Στόουκ Σίτι, καθώς υπάρχουν Μίντλεσμπρο , Άστον Βίλα, Λιντς, δηλαδή, εάν «τα Κριάρια» θέλουν πραγματικά να προκριθούν στην ελίτ της Αγγλίας, τότε πρέπει να εμπλακούν στον αγώνα από τον πρώτο κιόλας γύρο και, παρά εντός ή εκτός έδρας χαρακτήρα του αγώνα, να παίζουν κάθε αγώνα αποκλειστικά για να νικήσουν. Αρχηγός της ομάδας έγινε ο Φρανκ Λάμπαρντ, για τον οποίο αυτή είναι η πρώτη εμπειρία στη θέση του προπονητή. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για το Ντέρμπι.

Πρόβλεψη

Η Ρέντινγκ δεν έδειξε τα καλύτερα αποτελέσματα πριν ξεκινήσει η σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι “βασιλικοί” θα παίξουν το ίδιο άσχημα στο πρώτο επίσημο αγώνα. Ο Λάμπαρντ πρέπει να αποκτά την προπονητική εμπειρία, και οι πρώτοι αγώνες της σεζόν θα είναι μια δοκιμασία δύναμης για το νέο τεχνικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρέντινγκ δε θα χάσει με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *