The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ράγιο Βαγιεκάνο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

РайоВальекано-РеалМадрид-26.02_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Στάδιο του Βαγιέκας

Το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ της Ράγιο Βαγιεκάνο και της Ρεάλ Μαδρίτης θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της εικοστής έκτης αγωνιστικής της La Liga.

Ράγιο Βαγιεκάνο

Πίσω στις αρχές Ιανουαρίου, η Ράγιο Βαγιεκάνο σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Μπέτις, μετά την οποία ηττήθηκε με τη σειρά της από τη Αθλέτικ (0:1), Θέλτα Βίγο (0:2), Οσασούνα (0:3) και Έλτσε (1:2). Μια παρατεταμένη κρίση στις τάξεις των «αστραπών» οδήγησε στην πτώση τους στην ενδέκατη θέση με 31 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 28:29.

Ρεάλ Μαδρίτης

Σε ανάλογο χρονικό διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε επίπεδο σε μονομαχίες με Βαλένθια (4:1), Έλτσε (2:2), Γρανάδα (1:0), Βιγιαρεάλ (0:0) και Αλαβές (3:0). Αποτέλεσμα σίγουρη ηγεσία στο πρωτάθλημα με 57 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 51:20.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι στο απόγειό της αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω ότι δεν θα της είναι δύσκολο να σπάσει την αντίσταση της προβληματικής Ράγιο. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,66.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *