The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ράγιο Βαγιεκάνο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

РайоВальекано-РеалМадрид-07.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο του Βαγιέκας

Τη Δευτέρα, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο προφανώς παίρνει ρεπό, γιατί αυτή την ημέρα υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι που αξίζει προσοχής, μιλάμε για την αναμέτρηση της Ράγιο Βαγιεκάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι γίγαντες έπιασαν το κουράγιο

Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι ένας από εκείνους τους συλλόγους που μπορούν να φύγουν από την ελίτ ανά πάσα στιγμή, επομένως είναι πολύ σημαντικό να μείνουν έξω από την επικίνδυνη ζώνη. Μέχρι στιγμής, η ομάδα κάνει καλή δουλειά με το βασικό καθήκον, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση της βαθμολογίας. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Σεβίλλη με σκορ 1:0. Οι «Γίγαντες» βρίσκονται τώρα σε ένα καλό αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, καθώς κατάφεραν να σκοράρουν 8 βαθμούς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τέσσερις παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες σε αυτή την αντιπαράθεση.

Ήρθε η ώρα για τις «μαρέγκες» να ξαναπάρουν το προβάδισμα

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τον όμιλό της στο Champions League χωρίς κανένα πρόβλημα, όπου στον τελευταίο γύρο νίκησε εντός έδρας τη Σέλτικ με 5:1. Τώρα μπορεί να ξεχάσει για λίγο τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εστιάζοντας στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο οι «μαρέγκες» έχασαν ένα σημαντικό δίποντο, μην καταφέρνοντας να νικήσουν εντός έδρας τη Ζιρόνα – 1:1, κάτι που επέτρεψε στην Μπάρτσα να πλησιάσει έναν βαθμό μακριά. Τώρα οι παίκτες του Αντσελότι είναι δεύτεροι, αφού ο ανταγωνιστής έχει ήδη κερδίσει τον αγώνα του, γεγονός που τους επέτρεψε να πάρουν προσωρινά το προβάδισμα. Η νίκη θα επιτρέψει στη Ρεάλ να επιστρέψει στην κορυφή της Πριμέρα, σε τέτοιες συναντήσεις δεν μπορεί να χάνει βαθμούς. Οι «μαρέγκες» έχουν τρεις απώλειες προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλο πλεονέκτημα στις προσωπικές συναντήσεις, αλλά ο βασιλικός σύλλογος καταφέρνει να νικάει με δυσκολία τον αντίπαλο τον τελευταίο καιρό. Την περασμένη σεζόν και τις δύο συναντήσεις κέρδισαν οι «μαρέγκες» – 2:1 και 1:0.

Πρόβλεψη

Αν και η Ρεάλ είναι το φαβορί αυτής της συνάντησης, οι πιθανότητες για την επιτυχία των «μαρέγκων» είναι εκπληκτικά υψηλές. Δεδομένου ότι το παιχνίδι θα γίνει στη Μαδρίτη, ο παράγοντας της έδρας τους ισοπεδώνεται, στην ουσία είναι ντέρμπι. Οι «Γίγαντες», αν και σε καλή φόρμα, μπορεί να μην καταφέρουν να αντέξουν κόντρα στους πρωταθλητές. Στοίχημα σε καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων φαίνεται πολύ ελκυστικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ράγιο Βαγιεκάνο με απόδσοη 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *