The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ράγιο Βαγιεκάνο εναντίον Βαλένθια: προγνωστικά για στοίχημα

РайоВальекано-Валенсия-11.04_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο του Βαγιέκας

Η Ισπανία διοργανώνει συχνά ένα «μακρύ Σαββατοκύριακο» στο ποδόσφαιρο. Η νέα περιοδεία στην Πριμέρα και τώρα ξεκίνησε την Παρασκευή, και θα διαρκέσει ξανά μέχρι τη Δευτέρα. Για το τέλος έμεινε ένα ζευγάρι Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια. Ποιος από αυτούς δεν έχει χάσει ακόμη το κίνητρο;

Η Ράγιο Βαγιεκάνο κρατιέται αρκετά ψηλά λόγω του δυνατού ξεκινήματος

Οι «Μέλισσες» έκαναν αίσθηση από το γεγονός ότι απλά πέρασαν στην Πριμέρα. Με όλες τις δυνατότητες του Andoni Iraola, μέχρι πρότινος διάσημου ποδοσφαιριστή, ως προπονητή, πήρε την 5η θέση με τους παίκτες του, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν ένα επιπλέον πλέι οφ. Και, το πιο σημαντικό, ξεκίνησαν δυναμικά σε ένα νέο επίπεδο. Το ημερολογιακό έτος κατάφεραν να ολοκληρώσουν στο top-4. Κανείς βέβαια δεν περίμενε ότι θα ήταν δυνατό να μείνουν εκεί, να φτάσουν στο Champions League. Όμως ξεκίνησε μια πολύ δραστική μεταμόρφωση. Από τον Δεκέμβριο η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει στην Πριμέρα (ωστόσο στο κύπελλο έφτασε στα ημιτελικά). Μέχρι στιγμής, οι βαθμοί είναι αρκετοί, αλλά οι 3 βαθμοί σε 11 γύρους είναι πολύ λίγοι. Στον τελευταίο γύρο προηγήθηκε με τη Γρανάδα 2-0, αλλά έφεραν ισοπαλία στο τέλος.

Η Βαλένθια θα επικεντρωθεί κυρίως στον τελικό του Copa del Rey

Οι «νυχτερίδες», μετά από μια μακρά παρακμή, τελικά άρχισαν να θυμίζουν την τάξη και τις φιλοδοξίες τους. Τελικά βρέθηκαν χρήματα για νεοφερμένους και, το πιο σημαντικό, εμφανίστηκε το καλοκαίρι ένας νέος τεχνικός, ο Πεπ Μπορντάλας. Δημιούργησε όνομα στη Χετάφε, την οποία ανέβασε από τη Segunda στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και τώρα εξασφαλίζει την πρόοδο των νέων του παικτών. Ίσως θα υπήρχε μια θέση υψηλότερη από τη σημερινή 9η. Αλλά η προτεραιότητα άλλαξε σε ένα άλλο τουρνουά, όπου πέτυχαν σοβαρή επιτυχία – στο κύπελλο. Εκεί κατάφεραν να περάσουν 6 αντιπάλους, μεταξύ των οποίων, στους ημιτελικούς, την Αθλέτικ Μαδρίτης. Και είναι ξεκάθαρο ότι πλέον όλοι σκέφτονται πώς θα κερδίσουν την Μπέτις στον καθοριστικό αγώνα. Εξ ου και οι αστοχίες στη La Liga, για τις οποίες δεν υπάρχει πλέον αυτό το κίνητρο, όπως το 0-0 με την Κάντιθ στον τελευταίο γύρο. Από την άλλη, ούτε εδώ έχουν χάσει τους τελευταίους 5 γύρους και σε αυτό το διάστημα έχουν δεχτεί 1 γκολ.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2018/2019, η Ράγιο Βαγιεκάνο έπαιξε στην Primera Division την τελευταία φορά και αντάλλαξε νίκες με τη Βαλένθια. Αυτή τη σεζόν σημειώθηκε ήδη ισοπαλία στο Mestalla, οι φιλοξενούμενοι από τη Μαδρίτη άρπαξαν 1-1 στο 2ο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι αδύναμη και δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα αλλάξει, άλλωστε γιατί; Στοιχηματίζουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν (με απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *