The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ράγιο Βαγιεκάνο εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

РайоВальекано-Атлетико-19.03_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο του Βαγιέκας

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου στην Πριμέρα θα κλείσει με τον αγώνα Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης, η πρόβλεψη ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι «γίγαντες» έχουν πέσει πολύ

Παρά το καθεστώς του νεοφερμένου, η Ράγιο Βαγιεκάνο ξεκίνησε πολύ δυνατά τη φετινή σεζόν και κρατήθηκε ακόμη και στην περιοχή του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ο σύλλογος έπαιξε καλά στο Copa del Rey, όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά, χάνοντας από την Μπέτις, προφανώς η μάχη σε δύο μέτωπα προκάλεσε μια σειρά αποτυχιών στην Πριμέρα. Οι «γίγαντες» έχουν να κερδίσουν στο πρωτάθλημα για εννέα σερί συναντήσεις, εξαιτίας αυτού έχουν ήδη επιστρέψει στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα βγήκε ισόπαλη εντός έδρας με τη Σεβίλλη – 1:1, αν και είχε το πλεονέκτημα και απείλησε περισσότερο την αντίπαλη εστία. Τέσσερις παίκτες δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Οι «στρωματάδες» απέκτησε αυτοπεποίθηση

Η Ατλέτικο δεν ήταν επιτυχημένη αυτή τη σεζόν, αλλά τώρα η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί. Οι «στρωματάδες» είναι στη τέταρτη θέση στη Πριμέρα, ισοβαθμούν με την τρίτη Μπάρτσα, αλλά οι Καταλανοί έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι παίκτες του Diego Simeone έχουν σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας την Κάντιθ με σκορ 2:1. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η νίκη αυτή την εβδομάδα στο Champions League επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας – 1:0, που τους επέτρεψε να φτάσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πέντε παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες σε αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι συναντήσεις των αντιπάλων δεν διακρίνονται από υψηλή απόδοση, στον πρώτο γύρο η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε εντός έδρας νίκη με σκορ 2:0, ο Κορρέα σημείωσε διπλό.

Πρόβλεψη

Στην επικείμενη μάχη δικαίως οι «στρωματάδες» θεωρούνται φαβορί, γιατί ο παράγοντας της έδρας δεν είναι τόσο σημαντικός, αφού πρόκειται για ντέρμπι και η συνάντηση θα γίνει στη Μαδρίτη. Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι σε κακή κατάσταση και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο σύλλογος μπορεί να κερδίσει την Ατλέτικο. Αναμένουμε άλλη μια βαρετή αναμέτρηση και προτείνουμε να ποντάρετε στο under 2,5 με απόδοση 1,7.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *