The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο (Πορτογαλία) εναντίον Γιουβέντους (Ιταλία) ): πρόβλεψη για τον αγώνα

epa05809223 FC Porto's Andre Silva (R) in action against Juventus' Giorgio Chiellini (L) during the UEFA Champions League round of 16, first leg soccer match between FC Porto and Juventus FC at Dragao stadium in Porto, Portugal, 22 February 2017.  EPA/JOSE COELHO

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, 10:0 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Πορτογαλία. Πόρτο. Στάδιο Dragau

Ο αγώνας του γύρου των 16 του Champions League μεταξύ Πόρτο και Γιουβέντους έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη.

Πόρτο

Τις τελευταίες εννέα μέρες η Πόρτο έχει παίξει τέσσερα παιχνίδια σε εγχώριους διαγωνισμούς, όλα έλιξαν με ισοπαλία, με Μπελενένσες (0:0), Μπράγα (2:2, 1:1) και Μποαβίστα (2:2). Έτσι, οι Δράκοι, παρόλο που παρέμειναν στη δεύτερη θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά με ελάχιστες πιθανότητες να υπερασπιστούν τον τίτλο. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι στον όμιλο του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι, τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ, τερμάτισαν δεύτεροι.

Γιουβέντους

Ενώ η Γιουβέντους την τελευταία στιγμή ήταν η πιο δυνατή στο κουαρτέτο με την Μπαρτσελόνα, την Ντιναμό Κιέβου και την Φερεντσβάρος, χάρη σ’ αυτό πήρε ευκολότερο αντίπαλο στα πλέι οφ του Champions League. Όσον αφορά τη Serie A, μετά την πρόσφατη συντριβή 0:1 από τη Νάπολι, η Γηραιά Κυρία έπεσε στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, ο ιταλικός σύλλογος είναι πολύ υψηλότερος, αλλά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, πιθανότατα δεν θα πιέζει τα γεγονότα. Η Πόρτο θα χρησιμοποιήσει μια παρόμοια τακτική, πιστεύω ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα δούμε την υπερβολική βαθμολογία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *