The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Порту-Челси-07.04

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Την Τετάρτη θα συνεχιστεί ο αγώνας στο Champions League. Πρώτα απ’ όλα θα γίνει αναμέτρηση μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της ΠΣΖ. Αλλά και στο ζευγάρι Πόρτο – Τσέλσι διακυβεύεται η πρόκριση στο ημιτελικό του κύριου ευρωπαϊκού κυπέλλου. Θα μπορέσουν οι «δράκοι» να πολεμήσουν το βρετανικό grandee τουλάχιστον εντός έδρας;

Η Πόρτο αντισταθμίζει τις εγχώριες αποτυχίες με επιτυχημένες επιδόσεις στη διεθνή σκηνή

Οι «Δράκοι» θέτουν πάντα μόνο τους μέγιστους στόχους στην Πριμέρα. Αλλά ειλικρινά αποτυγχάνουν αυτή τη σεζόν. Η Σπόρτινγ Λισαβόνας είναι πολύ καλή τώρα και αφήνει τους ιστορικούς αντιπάλους (που ήταν πιο επιτυχημένοι τα τελευταία χρόνια) να ανταγωνιστούν μόνο για τη 2η θέση. Τα «Λιοντάρια» έχουν κερδίσει δώδεκα βαθμούς και ήδη απλά δεν θα έχουν χρόνο να χάσουν το πλεονέκτημα. Ωστόσο, οι παίκτες του Σέρζιο Κονσεϊσάο μπορούν να θεωρήσουν επιτυχημένη την τρέχουσα σεζόν. Αρχικά, έγιναν ο μόνος εκπρόσωπος όχι του top-8 που έφτασε στα πλέι οφ του Champions League. Και μετά οι Πορτογάλοι κατάφεραν να νικήσουν την Γιουβέντους 2:1 εντός έδρας και 3:2 εκτός έδρας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σημείωσε ούτε ένα γκολ σε αυτό το ζευγάρι συναντήσεων.

Η Τσέλσι φοβήθηκε τους οπαδούς πριν από τους προημιτελικούς

Ο «Αριστοκράτης» άνοιξε το πρόγραμμα της Premier League μετά το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες. Φαινόταν ότι τους περιμένει ένας απλός περίπατος: φιλοξένησαν εντός έδρας την ουσιαστικά αποκλεισμένη Γουέστ Μπρομ. Όλα ξεκίνησαν υπέροχα, με γκολ του Πουλίσιτς. Αλλά αμέσως μετά από αυτό ο Thiago Silva πήρε τη 2η κίτρινη. Και το παιχνίδι των «μπλε» για κάποιο λόγο κατέρρευσε εντελώς. Έχασαν δύο φορές από τον Mateus Pereira. Και στο τέλος έχασαν από τους «κότσυφες» με σκορ 2:5. Τέλος του «μήνα του μέλιτος» στην Αγγλία για τον Thomas Tuchel; Πριν από αυτό, ο Γερμανός είχε 14 αήττητους αγώνες με την Τσέλσι, κανένας τεχνικός δεν ξεκίνησε έτσι εδώ. Ίσως ένα τέτοιο μάθημα θα είναι εξαιρετικά επίκαιρο και πολύτιμο για τον αγγλικό σύλλογο. Εξάλλου, κανείς δεν θα καταλάβει εάν, μετά το πέρασμα της δυνατής Ατλέτικο, οι «αριστοκράτες» θα αντιμετωπίσουν προβλήματα εναντίον της μέτριας Πόρτο.

Προηγούμενοι αγώνες

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 8 συναντήσεις και όλες στο πλαίσιο του Champions League. Η Πόρτο κέρδισε δύο φορές εντός έδρας, ενώ η Τσέλσι έχει 5 νίκες, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτός έδρας. Τώρα θα υπάρξει η πρώτη συνάντηση σε ουδέτερο πεδίο.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι πρέπει να ανταποκριθεί στην αποτυχία. Στη Σεβίλλη μπορεί να αποκαταστηθεί μπροστά στους θαυμαστές, έχοντας κερδίσει τώρα. Στοιχηματίζουμε στους ονομαστικούς φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *