The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Порту-Спортинг-20.04_cr

Κύπελλο Πορτογαλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022, 10:15 μ.μ.

Ντραγκάο

Αυτή η σεζόν στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο σημαδεύτηκε από μια αντιπαράθεση μεταξύ 2 τοπικών κολοσσών, της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Την Πέμπτη θα παίξουν τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του κυπέλλου της χώρας, στη Λισαβόνα οι «δράκοι» κέρδισαν με σκορ 2-1. Θα μπορέσουν τα «λιοντάρια» να αναβιώσουν την ίντριγκα; Στους αναγνώστες του ιστότοπου προσφέρεται δωρεάν πρόβλεψη για τον καθοριστικό αγώνα στις 21 Απριλίου 2022.

Κοντά στο σχέδιο του «χρυσού διπλού» η Πόρτο

Οι «Δράκοι» την περασμένη σεζόν έμειναν χωρίς τρόπαια – μόλις 2η θέση. Ωστόσο, ο Sergio Conceição, ο οποίος είναι προπονητής του έργου από το 2017, διατήρησε τη θέση του. Και δικαιολογεί την εμπιστοσύνη, τώρα αυτή η ομάδα έχει ανακτήσει με αυτοπεποίθηση το στάτους της δύναμης Νο. 1 στο εθνικό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας ήταν πολύ επίμονος, αλλά η Πόρτο κατάφερε να περάσει ολόκληρο το πρωτάθλημα χωρίς ήττα (και σε ευρωπαϊκούς αγώνες υπήρχαν αρκετά αξιόλογες επιδόσεις) και ο ανταγωνιστής δεν μπορούσε να αντέξει ένα τέτοιο σπριντ. Ο ηγέτης της Primeira είναι απίθανο να χάσει τη διαφορά, οπότε το κύριο πράγμα είναι να μην δώσει ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν μπορούσε να επαναλάβει την περσινή επιτυχία, αλλά είναι πολύ καλή

Τα «λιοντάρια» δημιούργησαν μία από τις κύριες αισθήσεις της σεζόν 2020/2021, στην Πορτογαλία εξέπληξαν εντελώς τους πάντες. Το στοίχημα στον Ruben Amorim λειτούργησε απίστευτα, νόμιζαν ότι τελικά θα ανέβουν στη 2η θέση, αλλά κατάφεραν να γίνουν πρωταθλητές για πρώτη φορά από το 2002. Ακόμα και τώρα, η ομάδα δεν ήταν άσχημη, πέρασε στα πλέι οφ του Champions League, μπροστά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον όμιλό τους (όμως, στους 32 μετά σημειώθηκε εντός έδρας 0-5, αν και με τη Μάντσεστερ Σίτι). Στην Primeira έγινε ένας πραγματικά αγώνας πρωταθλήματος, στον οποίο η Πόρτο πήγαινε μύτη με μύτη για πολύ καιρό, σχεδόν χωρίς να χάνει βαθμούς. Αλλά αυτή δεν άντεξε η ομάδα της πρωτεύουσας. Επιπλέον, η Σπόρτινγκ ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του κυπέλλου εντός έδρας. Στις 2 Μαρτίου, τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ αμέσως μετά το διάλλειμα, σκόραρε ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, Πάμπλο Σαραμπία. Όμως ο Ταρέμι με ένα γκολ και ένα πέρασμα με μεσοδιάστημα 5 λεπτών έφερε μια δυνατή νίκη στους «Δράκους».

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από τον αναφερόμενο ημιτελικό, τρεις συνεχόμενες φορές η Πόρτο και η Σπόρτινγκ έπαιξαν μεταξύ τους ισόπαλα, και με διαφορετικά σκορ, από 0-0 έως 2-2.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο σταδιακά απέδειξε ότι είναι πιο δυνατή και θέλει να το αποδείξει ξανά, ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ντράγκαου. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων της αρένας την Πέμπτη (απόδοση 2,15).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *