The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Σάντα Κλάρα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

FCPorto-CDSantaClara-19.12b

Κύπελλο Πορτογαλίας

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντραγκάο

Αυτή την εβδομάδα σε πολλά πρωταθλήματα θα παιχτούν αγώνες του εθνικού κυπέλλου. Η Πορτογαλία δεν αποτελεί εξαίρεση, εδώ θα διεξαχθούν οι αγώνες των 16. Ετοιμάσαμε πρόβλεψη για τον αγώνα Πόρτο – Σάντα Κλάρα.

Οι «δράκοι» θα αγωνιστούν για το τρόπαιο

Η Πόρτο είναι διάσημος πορτογαλικός σύλλογος. Αυτή τη σεζόν η ομάδα δεν παίζει στο Champions League, πολλοί πρέπει να θυμούνται το φιάσκο της ομάδας στην κλήρωση έναντι της Κρασνοντάρ. Στο Europa League οι «δράκοι» κέρδισαν στον όμιλό τους και θα παίξουν στους 32 ενάντια τη γερμανική Μπάγερ. Η Πόρτο βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από την Μπενφίκα, η Τρίτη είναι η Σπόρτινγ σε απόσταση 9 βαθμών. Στο Λιγκ Καπ οι «δράκοι» νίκησαν την Σομπόρο με 5-0 και την Σετούμπαλ με 4-0. Η ομάδα δεν πρέπει να έχει προβλήματα με αντίπαλο αυτού του επιπέδου.

Η Σάντα Κλάρα θα δυσκολευτεί να αντισταθεί

Μετά από ένα μακρύ διάλειμμα, η Σάντα Κλάρα μόνο την περασμένη σεζόν επέστρεψε στην ελίτ του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Προς το παρόν ο σύλλογος δυσκολεύεται, δεν μπορεί ακόμα να ονομαστεί ομάδα μεσαία κατηγορίας. Βρίσκεται στην 15η θέση, μόνο τρεις βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού. Στο Λιγκ Λαπ η Σάντα Κλάρα πέρασε την ο ΟΝ Ολιβεϊρένσε με σκορ 3:0 και Λεϊσόες – 4:1. Είναι απίθανο ο περσινός νεοσύλλεκτος είναι σε θέση να νικήσει εντυπωσιακά ένα ισχυρό μεγιστάνα, η ομάδα δεν είναι τώρα σε καλύτερη κατάσταση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν μεταξύ τους δύο φορές αυτή τη σεζόν, και οι δύο αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της Πόρτο. Οι «δράκοι» κατόρθωσαν να κερδίσουν και στους δύο αγώνες 2-0 στο πρωτάθλημα και 1-0 στο Λιγκ Καπ.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο είναι μια τάξη μεγέθους υψηλότερη και ακόμα και με μη βασική σύνθεση μπορεί να νικήσει με βεβαιότητα τον αντίπαλο. Πολλά θα εξαρτηθούν από το ποιος θα βγει στο γήπεδο, οπότε είναι καλύτερα να ποντάρετε μετά την ανακοίνωση των συνθέσεων ή live. Πιστεύουμε ότι οι «δράκοι» δεν πρέπει να έχουν προβλήματα εδώ, έτσι στοιχηματίζουμε στη νίκη τους με χάντικαπ -1,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Πόρτο με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *