The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Μπράγκα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Порту-Брага-19.09b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πόρτο. Στάδιο Dragau

Πόρτο και Μπράγκα θα λάβουν μέρος στον κεντρικό αγώνα της πρώτης ημέρας του πρωταθλήματος Πορτογαλίας.

Πόρτο

Στο τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος η Πόρτο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, σημείωσε 82 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 74:22, ανακτώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Επιπλέον, οι Δράκοι έγιναν κάτοχοι του Εθνικού Κυπέλλου, νικώντας την Μπενφίκα στον τελικό. Τώρα προετοιμάζονται ήρεμα για νέες προκλήσεις, ειδικά για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Μπράγκα

Η Μπράγκα έφτασε επίσης στην ευρωπαϊκή κύρια κλήρωση, αλλά μόνο στο Europa League. Όλα αυτά οφείλονται στην τρίτη θέση της σεζόν 2019/20, η οποία είναι αναμφίβολη επιτυχία για τους «κανονιέρηδες». Κατά τη διάρκεια της παύσης έπαιξαν τέσσερις φιλικούς αγώνες, όπου νίκησαν 3:1 τη Santa Clara και 2:0 τη Farense, σημειώνοντας ισοπαλία 2:2 με τη Βαγιαδολίδ και έχασαν επίσης 1:2 από την Μπενφίκα.

Πρόβλεψη

Παίζοντας στην έδρα της η Πόρτο είναι το αναμφισβήτητο φαβορί αυτής της αναμέτρησης. Το επίπεδο της Μπράγκα είναι χαμηλότερο, δεν πιστεύω να συμβεί τρομερή αίσθηση εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Πόρτο με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *