The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Μπενφίκα: προγνωστικά για στοίχημα

Порту-Бенфика-31.12

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντραγκάο

Η Πορτογαλία τελειώνει τη χρονιά παίζοντας ενεργά ποδόσφαιρο. Με μεσοδιάστημα κάποιων ημερών, οι τοπικοί γίγαντες θα παίξουν εδώ δύο φορές στη σειρά. Η Μπενφίκα έχει ήδη έρθει στο «Ντραγκάου» στο πλαίσιο του κυπέλλου και τώρα θα προσπαθήσει να εκδικηθεί την Πόρτο ήδη στην Πριμέρα. Έχουν οι «αετοί» πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα;

Η Πόρτο είναι πολύ καλή αυτή τη σεζόν

Οι «δράκοι», ωστόσο, μένουν χωρίς τα πλέι οφ του Champions League. Όμως πάλεψαν μέχρι το τέλος για τη 2η θέση της τετράδας, χάνοντας στο τέλος από την υπέροχη Λίβερπουλ και την έμπειρη Ατλέτικο. Και η αποστολή της Μίλαν στην 4η θέση ήταν επίσης ένα μεγάλο επίτευγμα. Οι παίκτες του Σέρχιο Κονσεϊσάο είναι πολύ καλοί στην εγχώρια αρένα. Στις 23 Δεκεμβρίου πέτυχαν 3 αναπάντητα γκολ κόντρα στην Μπενφίκα στους 16. Και στην Πριμέρα υπάρχει επίμονος αγώνας με τη Σπόρτινγκ που σίγουρα δεν θέλει να χάσει έδαφος και παλεύει για να διατηρήσει τον τίτλο. Τα στατιστικά και των δύο αρχηγών είναι μοναδικά: έπαιξαν ισοπαλία μεταξύ τους και για άλλη μια φορά έχασαν βαθμούς λόγω «ειρηνικών» αποτελεσμάτων. 13 νίκες σε 15 ματς, 41 βαθμούς, αλλά την Πέμπτη οι «αετοί» είναι υποχρεωμένοι να προσπαθήσουν να βάλουν τρικλοποδιά.

Η Μπενφίκα υστερεί σαφώς έναντι των ανταγωνιστών

Οι «αετοί» έχουν κάνει σίγουρα μεγάλη πρόοδο στο Champions League. Εκεί, οι Πορτογάλοι άφησαν την ίδια τη Μπαρτσελόνα χωρίς πλέι οφ. Και δεν δέχτηκαν ούτε ένα γκολ από τους «μπλαουγράνα»: 3-0 εντός έδρας, 0-0 στην Καταλονία. Και φαίνεται ότι αυτό είναι που σώζει τον Ζωρζ Ζεσού από την απόλυση. Ο έμπειρος τεχνικός δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες την περασμένη σεζόν, παρά την τεράστια ενίσχυση του ρόστερ με αστέρια. Και φέτος, ακόμη και μετά την απόκτηση του Roman Yaremchuk, ο σύλλογος από τη Λισαβόνα ήταν πραγματικά καλός μόνο στην αρχή της σεζόν. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι τώρα αποτυγχάνει τόσο πολύ: έχςι κερδίσει 12 παιχνίδια από τα 15 στην Πριμέρα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι αντίπαλοι δείχνουν ακόμα πιο πειστικοί και είναι ήδη 4 βαθμούς μπροστά. Σημειώθηκε ήττα χωρίς επιλογή στο κύπελλο…

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 23 Δεκεμβρίου η Πόρτο κέρδισε εδώ, καθώς σημείωσε και τα 3 γκολ μέχρι το 31ο λεπτό. Οι «δράκοι» έχουν να χάσουν τις τελευταίες 7 συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, από τον Μάρτιο του 2019. Αξιοσημείωτο ότι τότε η Μπενφίκα κέρδισε στο «Ντραγκάου».

Πρόβλεψη

Ίσως το 3-0 να μην ξαναεπαναληφθεί. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν ξανά σε συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο, οπότε ποντάρουμε στη νίκη της Πόρτο (με απόδοση 1,909).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *