The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Порту-МанчестерСити-01.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 5η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντραγκάο

Στο Τσάμπιονς Λιγκ απομένουν από 2 αγώνες. Υπάρχουν όμως ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στην «άνοιξη». Μεταξύ αυτών είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μέχρι στιγμής έχει δείκτη 100% αποτελεσμάτων. Θα το κρατήσει μετά το ταξίδι στην Πόρτο;

Η Πόρτο πηγαίνει με σιγουριά στη 2η θέση του γκρουπ

Οι «δράκοι» στον 1ο γύρο φαίνονταν αξιοπρεπείς. Άνοιξαν κιόλας το σκορ στο Etihad Stadium στις 21 Οκτωβρίου, ο Diaz σκόραρε στο 14ο λεπτό. Ωστόσο, εκεί γρήγορα διαμόρφωσαν μια ισχυρή νίκη για τους «πολίτες». Γρήγορα ισοφάρισαν και στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 8 λεπτά, το έφεραν στο 3:1. Αλλά μετά οι παίκτες του Sergio Conceição σημείωσαν 100% αποτέλεσμα στο τουρνουά. Νίκησαν με αυτοπεποίθηση τον Ολυμπιακό εντός έδρας με σκορ 2:0. Και έπειτα σημείωσε 5 αναπάντητα γκολ σε 2 αγώνες με τη Μαρσέιγ. Αυτό σημαίνει ότι 1 βαθμός στις 2 υπόλοιπες περιοδείες είναι αρκετός για να εγγυηθεί η θέση στα πλέι-οφ. Συνιστάται να το κάνουν ήδη τώρα, πριν φύγουν για την Ελλάδα, κάτι που σίγουρα θα είναι δύσκολο.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα επικεντρωθεί στην Πρέμιερ Λιγκ

Οι «πολίτες» είχαν μια άσχημη περσινή σεζόν. Αλλά στο πλαίσιο των τρεχουσών αποτυχιών, ήταν κάτι επιπόλαιο, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα πήραν τη 2η θέση με μεγάλη σιγουριά. Τώρα πολλοί βαθμοί έχουν χαθεί το φθινόπωρο, και αυτή τη στιγμή εκεί ο μεγιστάνας πηγαίνει έξω από τη ζώνη των ευρωπαϊκών αγώνων. Αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Βρετανοί απλά δεν έχουν κατανοητούς ανταγωνιστές. Στους πρώτους 3 αγώνες, η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε 3 γκολ, και μόνο στον Πειραιά περιορίστηκε με ένα γκολ στον τελευταίο γύρο. Λοιπόν, τώρα μπορούν να ξεκουραστούν οι ηγέτες σας, με επικεφαλής τον Gundogan και τον Bernard Silva και τον Sterling. Παρεμπιπτόντως, ακόμη και πριν από αυτό τον αρχηγό τους, De Bruyne, το προπονητικό επιτελείο τον έβγαλε στο γήπεδο μόνο δύο φορές. Αλλά εδώ είναι που ο Αλέξανδρος Ζιντσένκο παίρνει την αγωνιστική πρακτική. Αν στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ουκρανός έπαιξε περίπου το ένα τέταρτο της ώρας, στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε τρεις φορές.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από την ισχυρή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι τον Οκτώβριο, οι Βρετανοί και οι Πορτογάλοι συναντήθηκαν στους 32 του Europa League τον Φεβρουάριο του 2012. Τότε οι «κάτοικοι» κατάφεραν να κερδίσουν και τις δύο φορές, άρπαξαν μια ισχυρή νίκη εκτός έδρας 2-1 και 4-0 στην έδρα  τους.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τον παράγοντα της έδρας και σχεδόν μηδενικό κίνητρο των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρκετή τάξη, γι’ αυτό σας προτείνουμε να πάρετε «το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,7.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *