The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Λεβερκούζεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

FCPorto-Bayer04Leverkusen-27.02b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32– Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντραγκάο

Θα μπορούσαμε να δούμε τον αγώνα μεταξύ Πόρτο Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς συχνά παίζουν εκεί αυτοί οι σύλλογοι, αλλά αυτή τη φορά οι σύλλογοι θα συναντηθούν στο πλαίσιο των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την πρόβλεψή μας για έναν τέτοιο αγώνα.

Οι «δράκοι» πρέπει να παίζουν ενεργά

Η Πόρτο αυτή τη σεζόν δεν κατάφερε να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο ήταν μεγάλο πλήγμα για τις φιλοδοξίες του συλλόγου. Οι «δράκοι» κέρδισαν το κουαρτέτο τους στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου συγκεντρώθηκε σοβαρή: Φέγενορντ, Γιανγκ Μπόις και Ρέιντζερς. Στην Πορτογαλία η ομάδα είναι η δεύτερη, μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη Μπενφίκα, ενώ πρόσφατα αυτό η διαφορά ήταν 7 βαθμούς, αλλά οι «αετοί» επιβραδύνθηκαν πολύ. Στους «δράκους» έτυχε πολύ δύσκολος αντίπαλος, θα δούμε αν η ομάδα είναι έτοιμη να τον ξεπεράσει.

Πάντα επικίνδυνοι «φαρμακοποιοί»

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν αισθάνθηκε τη γεύση του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας την τρίτη θέση στον όμιλό της, αν και το να χάσεις από την Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι τουλάχιστον ντροπή. Στην Bundesliga ο σύλλογος είναι προς το παρόν πέμπτος, αλλά έχει κάθε πιθανότητα να μπει στην των επιθυμητή τετράδα. Η ομάδα είναι τώρα σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι σε θέση να αγωνιστεί με τους ισχυρότερους αντιπάλους. Μπορούμε να θυμηθούμε την πρόσφατη νίκη επί της δυνατής Μπορούσια Ντόρτμουντ – 4:3. Μετά τον αγώνα με την Πόρτο η Λεβερκούζεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα στο πρωτάθλημα έναντι της Άουγκσμπουργκ – 2:0.

Πρώτο παιχνίδι

Στο πρώτο παιχνίδι η Λεβερκούζεν κατέλαβε την πρωτοβουλία ως γηπεδούχος, οι «φαρμακοποιοί» είχαν προβάδισμα 2-0, αλλά στο 77ο λεπτό η Πόρτο σκόραρε ένα γκολ. Ως αποτέλεσμα, 2:1 υπέρ του γερμανικού συλλόγου, όλα σε αυτό το ζευγάρι όλα θα αποφασιστούν στο δεύτερο αγώνα.

Πρόβλεψη

Είναι ήδη σαφές από την αφίσα ότι θα είναι δύσκολο να κάνεις ακριβή πρόβλεψη για τον αγώνα Πόρτο – Λεβερκούζεν. Στην έδρα τους οι «δράκοι» θα προσπαθήσουν να ελέγξουν το παιχνίδι, αν και η Λεβερκούζεν είναι τώρα σε καλή κατάσταση. Δεδομένου ότι είναι δύσκολο να δοθεί προτίμηση σε κάποιον εδώ, θα ποντάρουμε στην ανταλλαγή των σημειωμένων γκολ. Και οι δύο σύλλογοι έθεσαν υψηλούς στόχους και προτίθενται να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *