The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-FCPorto-Liverpool-17.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio do Dragão, Πόρτο

Την Τετάρτη, 17 Απριλίου, στην Πορτογαλία θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Πόρτο και Λίβερπουλ. Το πρώτο παιχνίδι τους κατέληξε σε μια ήσυχη νίκη των παικτών του Μέρσεϊσαϊντ με σκορ 2:0, αλλά μέχρι στιγμής το συνολικό αποτέλεσμα της μονομαχίας τους δεν είναι σαφές. Σας προτείνουμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Πόρτο – Λίβερπουλ.

Εντός έδρα οι «δράκοι» σκοράρουν μια χαρά

Αυτή τη στιγμή η Πόρτο φαίνεται αρκετά καλή και δεν πρέπει να αμφιβάλουμε στην ομάδα λόγω ήττας στο πρώτο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο δεν φαίνεται καθόλου χειρότερη από τη Λίβερπουλ, μη ξεχνάμε ότι έπαιξε εκτός έδρας. Σε αυτόν τον αγώνα όλα αποφασίστηκαν από δύο γρήγορους στόχους, για τους οποίους οι «δράκοι» απλά δεν ήταν έτοιμοι. Αλλά εντός έδρας η πορτογαλική ομάδα παίζει πολύ πιο δυνατά και αποτελεσματικά, έχοντας σημειώσει 17 γκολ στους τελευταίους 7 αγώνες. Όμως, στον πρώτο γύρο του πλέι-οφ η Πόρτο πέρασε τη Ρόμα μόνο χάρη στη νίκη εντός έδρας – 2:1 και 1:0 στην παράταση.

Όχι το ισχυρότερο παιχνίδι εκτός έδρας

Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ έδειξε το επίπεδό της στον πρώτο αγώνα, αλλά η ομάδα φαινόταν πολύ χειρότερη από ό, τι κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν. Απλώς τον τελευταίο μήνα σημειώθηκε σοβαρή πτώση στους παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ: η απόδοση της ομάδας μειώθηκε. Εκτός έδρας η ενδεκάδα του Κλοπ χάνει σταθερά, ενώ η ίδια δεν δείχνει ιδιαίτερα λαμπερό παιχνίδι. Εκτός από αυτό, την Κυριακή οι «κόκκινοι» είχαν μια δύσκολη μάχη κατά της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, έτσι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας σαφώς δεν θα είναι οι πιο «φρέσκοι». Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: θα υπάρχουν λάθη στη Λίβερπουλ, σταθερά κιόλας…

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ γενικώς φαίνεται πολύ πιο ισχυρή από την Πόρτο, αλλά τώρα δεν μπορούμε να το διαβεβαιώσουμε με σιγουριά. Στον πρώτο αγώνα οι «δράκοι» δεν ήταν χειρότεροι, ενώ εντός έδρας η ομάδα παίζει πολύ πιο καλύτερα. Επιπλέον, οι «κόκκινοι» δεν εντυπωσιάζουν με το παιχνίδι τους εκτός έδρας, καθώς και θα έρθουν για το παιχνίδι κουρασμένοι. Έτσι, εδώ θα πρέπει να περιμένουμε ένα επιθετικό παιχνίδι από τους γηπεδούχους, που ξέρουν να σκοράρουν μπροστά στους οπαδούς τους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Πόρτο θα σκοράρει  με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *