The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Γκιμαράες: πρόβλεψη για τον αγώνα

Porto-Guimaraes-14.12

Κύπελλο Πορτογαλίας

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο ντο Ντραγκάο

Η πλησιέστερη Πέμπτη δεν είναι πλούσια σε ποδοσφαιρικά γεγονότα, ένας από τους αγώνες αυτής της ημέρας θα είναι η συνάντηση στο Κύπελλο Πορτογαλίας μεταξύ Πόρτο και Βιτόρια Γκιμαράες. Και οι δύο ομάδες αντιπροσωπεύουν την ελίτ του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, και οι δύο είναι φιλόδοξες. Η Πόρτο επιδιώκει να ανακτήσει την ηγεμονία στη Λίγκα Σάγκρες, την οποία την έχασε μετά την πώληση των ηγετών, ενώ η Βιτόρια κάθε χρόνο αγωνίζεται για την πρόκριση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και η νίκη στο δεύτερο πιο σημαντικό τουρνουά της χώρας είναι ο συντομότερος δρόμος προς την Ευρώπη.

Ηγέτης της ελίτ

Μετά από μια σειρά από ισοπαλίες με την Μπεσίκτας, ΚΝ Άβες, Μπενφίκα, οι “δράκοι” ξέσπασαν. Πρώτα οι μελλοντικοί γηπεδούχοι νίκησαν τη Μονακό στην έδρα της με σκορ 5:2, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο μετά από αυτό το παιχνίδι τη θέση στα πλέι-οφ του Champions League. Μετά στη Λίγκα Σάγκρες πλέον η Πόρτο εκτός έδρας με αποτέλεσμα 5:0 ήταν ισχυρότερη από τη Βιτόρια Σετούμπαλ. Στην κατάταξη της πορτογαλικής ελίτ η Πόρτο βρίσκεται στην πρώτη θέση, αλλά από κάτω τους «δράκους» πιέζουν η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ.

Μεσαία ομάδα

Η Βιτόρια Γκιμαράες δεν μπορεί να καυχηθεί με τα ίδια επιτεύγματα με την Πόρτο. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι μετά από 14 γύρους του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας εγκαταστάθηκαν στην έβδομη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έχουν 23 βαθμούς στο ενεργητικό και χάνουν πέντε βαθμούς από την Σπόρτινγκ Μπράγκα, η οποία βρίσκεται στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο είναι σε άριστη αθλητική φόρμα, οι “δράκοι” είναι μια χαρά από την άποψη της ηθικής και των νικών εντός έδρας. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η Βιτόρια είναι ένας βολικός αντίπαλος για τους «λευκό-μπλε», τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους έληξαν με σίγουρες νίκες του ηγέτη του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Πόρτου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *