The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Сельта-11.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – Αγωνιστική 6/6

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Ντραγκάο

Το Champions League αυτή τη φορά έχει ένα απίστευτα σφιχτό πρόγραμμα. Τώρα, στις αρχές Νοεμβρίου, θα ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων. Σε γενικές γραμμές όμως το πρόγραμμα είναι γνωστό και οι μισές συναντήσεις της 6ης αγωνιστικής θα γίνουν την Τρίτη. Συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού και των γειτόνων, Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης. «Δράκοι» εναντίον «στρωματάδων». Ποιος θα τελειώσει με νίκη τον κύριο γύρο; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσίευσε την πρόβλεψη του συγγραφέα για έναν ενδιαφέρον αγώνα την 1η Νοεμβρίου 2022.

Η Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ θέτει συνήθως στόχο να φτάσει στα πλέι οφ

Οι «δράκοι» μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσουν την ιδιότητα της ισχυρότερης ομάδας στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή. Ναι, υπάρχουν οι συνήθεις ανταγωνιστές, η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ, αλλά και πάλι κερδίζει τρόπαια πιο συχνά από αυτό το ζευγάρι από τη Λισαβόνα. Επίσης οι Πορτογάλοι προσπαθούν να ανέβουν πιο ψηλά και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, κυρίως στο Champions League. Το 2021 οι παίκτες του Sergio Conceisau ήταν 3οι στην τετράδα, έχασαν από τη Λίβερπουλ και την Ατλέτικο, αλλά προσπέρασαν τη Μίλαν. Τώρα όλα ξεκίνησαν άσχημα: έχασαν στη Μαδρίτη λόγω γκολ στο 12´καθυστερίσεων και μετά έφαγαν 4 γκολ από την Μπριζ. Στη συνέχεια όμως κέρδισαν δύο φορές την Λεβερκούζεν με συνολικό σκορ 5-0. Και την περασμένη εβδομάδα πήραν εκδίκηση εκτός έδρας από τους χωρίς κίνητρα Βέλγους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται προφανώς καλύτερη στην Πριμέρα

Οι «στρωματάδες» βρίσκονται σε πυρετό για 2η σερί σεζόν, μάλιστα, όλο το διάστημα που έχει περάσει από την απρόσμενη κατάκτηση του τίτλου το 2021. Όμως την περασμένη σεζόν, τουλάχιστον στο Champions League, οι Ισπανοί έδειχναν αξιοπρεπείς. Τώρα τα πάνε σχετικά καλά στην Πριμέρα. Στο Champions League μετά τη νίκη εντός έδρας επί της Πόρτο, την οποία άρπαξαν κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα, υπήρξαν αστοχίες. Το ταξίδι στο Λεβερκούζεν εξελίχθηκε σε ήττα με 0-2. Επιπλέον ο Γκριεζμάν και η παρέα του δεν σκόραραν στην Μπριζ: 0-2 στο Βέλγιο, 0-0 εντός. Ο αντός έδρας αγώνας με τη Λεβερκούζεν εξελίχθηκε σε γκάφα: απάντησαν στα χαμένα γκολ, κέρδισαν πέναλτι στην τελευταία επίθεση, αλλά ούτε το σουτ από το σημείο, ούτε 2 χτυπήματα μετατράπηκαν στο νικητήριο γκολ, όλα τελείωσαν με 2-2.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα τελευταία 5 ματς μεταξύ συλλόγων, η Πόρτο σημείωσε ισοπαλία μόνο μία φορά. Όλες οι άλλες αναμετρήσεις κερδήθηκαν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο έχει λύσει τα προβλήματά της, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να κερδίσει για να μην ρισκάρει την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Ποντάρουμε σε φιλοξενούμενους με χάντικαπ 0 και απόδοση 2,12.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *