The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για τον αγώνα

Порту-Интер-14.03

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Ντραγκάο

Στο πλαίσιο δεύτερης φάσης του γύρου των 16 του Champions League, οι Πόρτο και Ίντερ θα παίξουν μεταξύ τους, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Επικίνδυνοι «δράκοι»

Η Πόρτο αυτή τη σεζόν μπορεί να επικεντρωθεί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, προσπαθώντας να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Οι «δράκοι» είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα, 8 βαθμούς πίσω από την Μπενφίκα, οπότε υπάρχουν λίγες πιθανότητες για το τίτλο, και πρέπει να σκεφτούν τους διώκτες, η Μπράγκα απέχει 2 βαθμούς. Η ομάδα στον τελευταίο γύρο νίκησε εντός έδρας την Εστορίλ με σκορ 3:2. Αν και δεν κατάφεραν να αντισταθούν στην πρώτη συνάντηση, θα μπορούσαν να κερδίσουν μια τέτοια Ίντερ. Τρεις παίκτες θα χάσουν το παιχνίδι λόγω τραυματισμών, αποβολή έχει ο Οτάβιο.

Απρόβλεπτη Ίντερ

Ο σύλλογος του Μιλάνου δείχνει ασταθής τον τελευταίο καιρό, σε τρία παιχνίδια στη Serie A, ο σύλλογος έχει δύο ήττες, ίσως κάπου να παρενέβη η σκέψη της επερχόμενης μάχης με την Πόρτο. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι έχασαν εκτός έδρας από τη σεμνή Σπέτσια 1:2. Οι έντονες φήμες για αλλαγή προπονητή στο τέλος της σεζόν μπορούν επίσης να επηρεάσουν το κλίμα στην ομάδα. Βασικός στόχος στο πρωτάθλημα είναι η παραμονή στην πρώτη 4άδα, ενώ η Ίντερ είναι δεύτερη, η διαφορά από την πρωτοπόρο είναι 18 βαθμοί, αλλά οι διώκτες είναι πολύ κοντά. Τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα, έχουν τραυματισμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Στην πρώτη συνάντηση, η Ίντερ είχε το πλεονέκτημα, αν και η Πόρτο την ίδια στιγμή φαινόταν αξιοπρεπής, οι Μιλανέζοι κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη μόνο στην πλειοψηφία τους, σκοράροντας στο 86ο λεπτό – 1:0.

Πρόβλεψη

Αναμένεται μια πιο δύσκολη μάχη, κάτι που φαίνεται ακόμα και από τα αποσπάσματα των στοιχηματικών γραφείων, που δεν τόλμησαν να ξεχωρίσουν το φαβορί αυτού του ζευγαριού. Η ίΝτερ έχει το ελάχιστο πλεονέκτημα, ίσως ο σύλλογος του Μιλάνου να προσπαθήσει να παίξει σύμφωνα με το σκορ, εμποδίζοντας τον αντίπαλο να δημιουργήσει κάτι παραπάνω. Όταν το τίμημα ενός λάθους είναι τόσο υψηλό, είναι δύσκολο να δείξεις θεαματικό ποδόσφαιρο. Ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *