The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόντε Πρέτα εναντίον Φορταλέζα: πρόβλεψη για τον αγώνα

PontePreta-Fortaleza-09.07

Β’ Κατηγορία Βραζιλίας

Estádio Moisés Lucarelli“, Campinas

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018, 0:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Δευτέρα στο “Estádio Moisés Lucarelli” θα πραγματοποιηθεί η μονομαχία της Β’ Κατηγορίας Βραζιλίας, στην οποία η Πόντε Πρέτα θα φιλοξενεί τον ηγέτη της κατάταξης, την ομάδα Φορταλέζα. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι υπάρχουν ελαφρώς φαβορί της συνάντησης, η Πόντε Πρέτα έχει ακόμα πιθανότητες να ανταγωνιστεί για τη θέση στην ελίτ. Όμως η Φορταλέζα στην τρέχουσα σεζόν συχνά ευχαριστεί τους οπαδούς της με καλό παιχνίδι και αποτελέσματα, οπότε μας περιμένει μια ενδιαφέρουσα μονομαχία στο δεύτερο σημαντικότερο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Προς το παρόν ένατοι

Η Πόντε Πρέτα μετά από 13 αγώνες στη Σέριε B’ βρίσκεται στην 9η γραμμή στο βαθμολογικό πίνακα, έχει 18 βαθμούς στο ενεργητικό της. Η διαφορά από την Κορίτιμπα, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αποτελεί πέντε βαθμούς, αλλά ο ανταγωνιστής έχει παίξει έναν αγώνα περισσότερο, δηλαδή, στις χαμένες μονάδες η Κορίτιμπα είναι μόνο δύο μονάδες μπροστά. Η ομάδα από Campinas χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ηγέτης

Η Φορταλέζα μετά από 13 γύρους έχει μπροστά στον πλησιέστερο διώκτη της, την Σέντρο Σπορτίβο, ένα χάντικαπ τεσσάρων μονάδων. Η τρέχουσα φόρμα της Φορταλέζα δεν είναι η καλύτερη, οι ηγέτες της κατηγορίας στα τελευταία πέντε παιχνίδια κέρδισαν δύο φορές: την Παϊσαντού και την Μπραζίλ ντε Πελότας. Επίσης καταγράφηκαν μία ισοπαλία με την Βίλα Νόβα, ήττες από τη Σάο Μπέντο και την Οέστε. Συνολικά εκτός έδρας η Φορταλέζα έπαιξε έξι αγώνες και σημείωσε: +3 =2 1, η διαφορά τερμάτων είναι 8:4.

Πρόβλεψη

Η Πόντε Πρέτα στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια σκόραρε πάντα γκολ στους αντιπάλους της. Η Φορταλέζα δεν είναι μία μεσαία ομάδα της Κατηγορίας Β’, η άμυνα του ηγέτη δεν είναι άσχημη, αλλά οι γηπεδούχοι πρέπει να έχουν αρκετή δεξιότητα για να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ στην πύλη του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Πόντε Πρέτα θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,40.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *