The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Στράσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

002 - PSG---Strasbourg---23.01

Κύπελλο Γαλλίας – Γύρος των 32

Παρκ ντε Πρινς, Παρίσι

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας των 32 του Κυπέλλου Γαλλίας θα παιχτεί μεταξύ ΠΣΖ και Στράσμπουργκυ. Όχι πολύ καιρό πριν οι Παριζιάνοι αποκλείστηκαν από το τρίτο σημαντικότερο τουρνουά, το Κύπελλο της Γαλλίας, και τώρα οι «ερυθρό-μπλε» θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να μην αποτύχουν στο δεύτερο σημαντικότερο τουρνουά του γαλλικού ποδοσφαίρου. Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Στράσμπουργκ στην τρέχουσα σεζόν εκπλήσσει με τα αποτελέσματά της, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι πραγματικά δι8εκδικούν την πρόκριση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, οπότε πολύ πιθανών οι Παριζιάνοι να δυσκολευτούν την Τετάρτη.

Μετά την Γκινγκάμπ

Στις 9 Ιανουαρίου η ΠΣΖ έχασε στο Κύπελλο Γαλλίας από την Γκινγκάμπ με σκορ 1:2 στο δικό της “Παρκ ντε Πρινς”. Μετά από αυτό οι Παριζιάνοι έπαιξαν δύο αγώνες στη Λιγκ  1, πρώτα, νίκησαν την Αμιέν 3:0, και μετά, κέρδισαν την ίδια την Γκινγκάμπ με σκορ 9:0, δηλαδή, εκδικήθηκαν για την πρόσφατη ήττα. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 η ΠΣΖ βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει χάντικαπ 13 βαθμών από τη Λιλ, επιπλέον οι Παριζιάνοι έχουν παίξει δύο παιχνίδια λιγότερα από τα «σκυλιά».

Στράσμπουργκ

Η Στράσμπουργκ μετά τον 21ο αγώνα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης της Λιγκ 1 Γαλλίας με 32 πόντους στο ενεργητικό. Σημειώνουμε ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι κέρδισαν τους τελευταίους έξι αγώνες, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι αυτή η ομάδα είναι σε εξαιρετική αθλητική φόρμα.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της, ωστόσο, και η Στράσμπουργκ δεν είναι αποδιοπομπαίος τράγος, αυτή η ομάδα έχει πλήρη τάξη στην άμυνα, δύσκολα οι Παριζιάνοι να καταφέρουν να ρίξουν πολλά καρπούζια στη σακούλα της Στράσμπουργκ την Τετάρτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *