The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Лейпциг-24.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Στον 4ο γύρο του Champions League ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και σημαντικούς αγώνες θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι. Από την αρχή αναμένονταν αισθήσεις σε αυτόν τον όμιλο, επειδή μία από τις τρεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΠΣΖ – ΡΜ Λειψίας υποτίθεται ότι θα πήγαινε το μέγιστο στο Europa League. Ποιος θα πάρει τη σημαντική νίκη, Γάλλοι ή τους Γερμανοί;

Η ΠΣΖ βρίσκεται κοντά σε σοβαρή αποτυχία

Οι Παριζιάνοι με τον Τόμας Τουχέλ ανέβηκαν στον τελικό του τελευταίου Champions League. Αξίζει να θυμόμαστε, ωστόσο, ότι υπήρχαν μερικές πολύ επικίνδυνες στιγμές στο δρόμο για τα πλέι-οφ. Πρώτον, οι Γάλλοι έχασαν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά εκδικηθήκαν στην έδρα τους. Μετά υπήρξε μονομαχία με την Αταλάντα, η οποία, νικώντας δικαιολογημένα, δεν ήθελε να αλλάξει τη φιλοσοφία και δεν πήγε στην άμυνα για να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα. Τώρα ο Neymar και η παρέα του έχουν κερδίσει μόνο 1 αγώνα στους 3, εναντίον του κύριου αουτσάιντερ κιόλας (άνοιξαν την Ισταμπούλ μόνο στο 64ο λεπτό), έχοντας χάσει τόσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας (1:2) όσο και από τους Γερμανούς. Ένα άλλο λάθος μπορεί να αποβεί μοιραία. Αλλά γράφουν ήδη ότι ο Τουχέλ βρίσκεται στα πρόθυρα απόλυσης. Επιπλέον, στη Λιγκ 1, με προβάδισμα 2:0, η ΠΣΖ κατάφερε να χάσει από τη Μονακό 2:3!

Η ΡΜ Λειψίας είναι λίγο-πολύ εντός προγράμματος

Οι «τάυροι» παίζουν υπό την καθοδήγηση του Julian Nagelsmann από την περασμένη σεζόν. Και το κύριο επίτευγμα του νεαρού μέντορα στο νέο κλαμπ ήταν απλώς η σημαντική πρόοδος στο Champions League. Όχι μόνο ότι κατάφεραν να φτάσουν στα πλέι οφ για πρώτη φορά, εκεί κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τους ημιτελικούς και να συναντηθούν με τα αγόρια του Τουχέλ. Τώρα, πάλι βρισκόμενη ψηλά στο Bundesliga, η ΡΜ Λειψίας μπορεί να εκδικηθεί τους Γάλλους χωρίς να τους αφήσει να βγουν από το γκρουπ στα πλέι οφ. Ναι, οι παίκτες του Nagelsmann έχασαν συντριπτικά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ταυτόχρονα, όμως, όχι μόνο εκπλήρωσαν το «υποχρεωτικό έργο» με τη μορφή της σίγουρης νίκης επί του αουτσάιντερ της Ίσταμπουλ, αλλά και νίκησαν την ΠΣΖ στις 4 Νοεμβρίου. Ο Angelinho, ένας από τους πιο χρήσιμους και επικίνδυνους στην ομάδα του Nagelsmann, διακρίθηκε επίσης εδώ, αλλά με ένα ασίστ για γκολ. Η ομάδα του έχει τώρα προβάδισμα 3 βαθμών.

Προηγούμενοι αγώνες

Και οι δύο συναντήσεις (επίσημες, το 2014 φιλική) πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Μέχρι στιγμής οι αντίπαλοι έχουν κερδίσει από την μία νίκη. Είναι αλήθεια ότι η τιμή τους είναι σαφώς διαφορετική.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για έναν γύρο των 32 για τις ομάδες, ειδικά για την ΠΣΖ, ο ηττημένος δε θα απολαμβάνει πολλά όσον αφορά τα πλέι-οφ. Επομένως, δεν θα αναλάβουν ιδιαίτερους κινδύνους, και μπορεί να υπάρχουν ελάχιστα γκολ. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 3,5 (απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *