The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Ρεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Ренн-07.11b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Παρίσι. Στάδιο Parc-des-Princes

Ο κεντρικός αγώνας του δέκατου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, όπου θα συναντηθούν οι συμμετέχοντες του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ ΠΣΖ και Ρεν.

ΠΣΖ

Μετά από δύο επώδυνες ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος, η ΠΣΖ σημείωσε επτά συνεχόμενες νίκες, χάρη στις οποίες γρήγορα ανέκτησαν την ηγεσία. Τώρα οι Παριζιάνοι έχουν 21 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 23:3. Τα τελευταία θύματά τους ήταν Ναντ (3:0), Ντιζόν (4:0), Νιμ (4:0), Ανζέ (6:1) και Ρεμς (2:0).

Ρεν

Η απόδοση της Ρεν είναι πιο μέτρια, αλλά όχι πολύ: τρίτη θέση, 18 πόντοι και διαφορά τερμάτων 18:11. Ωστόσο, η ομάδα πέρασε την προηγούμενη χρονική περίοδο όχι με τον καλύτερο τρόπο. Τότε νίκησαν τη Σαιντ-ετιέν 3:0 και την Μπρεστ 2:1, σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με τη Ρεμς και 1:1 με την Ντιζόν, καθώς έχασαν από την Ανζέ 1:2.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι με τα τρέχοντα προβλήματα της Ρεν στην άμυνα η ΠΣΖ δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει τους επόμενους τρεις βαθμούς και έτσι να ενισχύσει την ηγεσία της. Ταυτόχρονα, η συνάντηση με τη συμμετοχή του μεγιστάνα του Παρισιού, όπως πάντα, θα είναι πλούσια σε γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *