The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Ρεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лилль-ПСЖ-06.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας                   

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Παρκ ντε Πρινς

Στον εναρκτήριο αγώνα της εικοστής τέταρτης αγωνιστικής της Ligue 1, η ισχυρή Ρεν θα επισκεφθεί την κορυφαία ΠΣΖ.

ΠΣΖ

Μετά από λίγη χαλάρωση σε μονομαχίες με Λοριάν (1:1) και Λυών (1:1), τα επόμενα τρία παιχνίδια έληξαν υπέρ της ΠΣΖ. Θύματά της ήταν η Μπρεστ (2:0), η Ρεμς (4:0) και η Λιλ (5:1). Αυτές οι επιτυχίες βοήθησαν τους Παριζιάνους να εδραιώσουν ακόμα καλύτερα την πρώτη θέση με 56 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 51:19.

ΡΕΝ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Ρεν νίκησε 6:0 την Μπορντό και 2:0 τη Μπρεστ, ενώ αποδείχτηκε πιο αδύναμη από τις Μονακό (1:2), Λανς (0:1) και Κλερμόν (1:2). Παρόλα αυτά η ομάδα βρίσκεται στην αξιοπρεπή πέμπτη θέση. Έχει στο ενεργητικό της 37 βαθμούς, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 43:21. Και η διαφορά από τη ζώνη του Champions League είναι μόνο πέντε βαθμοί.

Πρόβλεψη

Οι επιθετικοί της ΠΣΖ είναι πολύ δυνατοί αυτή τη στιγμή, οπότε η Ρεν είναι καταδικασμένη να χάσει εδώ. Και μου φαίνεται ότι η ήττα δεν θα είναι με ελάχιστο σκορ. Η διαφορά στην κατηγορία μεταξύ των αντιπάλων είναι εμφανής. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,54.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *