The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

ПСЖ-РеалМадрид-15.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Επιτέλους ξεκινάνε τα πλέι οφ του Champions League, δύο μάχες έχουν προγραμματιστεί για τις 15 Φεβρουαρίου, ιδιαίτερη προσοχή θα επικεντρωθεί στην αναμέτρηση μεταξύ ΠΣΖ και Ρεάλ Μαδρίτης, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Οι Παριζιάνοι πρέπει να απαντήσουν στους επικριτές

Η ΠΣΖ στην Ευρώπη θεωρείται απλά ένας πλούσιος σύλλογος, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει ομάδα τώρα. Ακόμη και οι οπαδοί των Παριζιάνων διαμαρτυρήθηκαν την τελευταία αγωνιστική, είναι δυσαρεστημένοι με τη διοίκηση, όπως και το επίπεδο κινήτρων των παικτών. Εδώ αξίζει να υποστηρίξουμε τους οπαδούς, με μια τέτοια ενδεκάδα είναι υποχρεωμένοι να συντρίψουν τους πάντες στη σειρά, ενώ η ομάδα κερδίζει τη Ρεν 1:0, εχοντας σκοράρει στην παράταση, ήταν μοναδικό δοκάρι. Στη Ligue 1, η ομάδα προηγείται με αυτοπεποίθηση, αν και δεν υπάρχει μεγάλη αξία σε αυτό, το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό. Υπάρχει περίπτωση να απαντήσουν σε όλους τους κριτικούς με νίκη επί της Ρεάλ, αν και το έργο δεν είναι εύκολο. Πέντε παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση, συμπεριλαμβανομένων των Νεϊμάρ και Ράμος.

Έμπειρη και επικίνδυνη Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Μαδριλένοι προηγούνται επίσης στην Ισπανία, αν και το τελευταίο διάστημα παρατηρείται πτώση σε παιχνίδι και αποτελέσματα. Στον τελευταίο γύρο δεν κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ, φέρνοντας το παιχνίδι στο 0:0. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει μόνο ένα στους τέσσερις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Φαίνεται ότι το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό για τις «μαρέγκες» από την ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού ο ανταγωνισμός στο Champions League είναι πιο σοβαρός. Το βασικό ερώτημα είναι αν μπορεί να παίξει ο Καρίμ Μπενζεμά που κάνει φανταστική σεζόν, είναι τραυματισμένος.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, την τελευταία φορά έπαιξαν στη φάση των ομίλων του Champions League το 2019, τότε η ΠΣΖ κέρδισε 3-0 εντός έδρας και έπαιξε 2-2 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Μια ενδιαφέρουσα μάχη με μια φαντασμαγορική αφίσα, όπου οι φορείς στοιχημάτων δίνουν προτίμηση στους Παριζιάνους. Όσον αφορά τον αριθμό των αστεριών, η ΠΣΖ φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αλλά υπάρχουν ερωτήματα για το παιχνίδι. Αναμένουμε μια συναρπαστική μάχη και προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *